El CNB Vilanova cau derrotat a Bellvitge contra el líder

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia . Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 71 - 76 CB Bellvitge

Els vilanovins s'enfrontaven al líder de la categoria amb la intenció d'aconseguir la victòria que els permetés col·locar-se en la tercera posició de la classificació.

Un bon primer quart permetia els grocs aconseguir un avantatge (29 a 20). Tot i el desordre ofensiu en alguns instants, la intensitat defensiva dels grocs permetia conservar les distàncies en el marcador (60 a 54 en finalitzar el 3r quart). Els errors des de la línia de tirs lliures (14 de 34) no ens permeten aconseguir la victòria. No obstant, contents i orgullosos de la feina feta.

MVP Cervelló & Corbera 45 - Sènior femení AKO 53

Victòria de les noies de Vilanova a la pista del Cervelló

Un inici una mica travat amb la falta d'encert, i errades defensives provoquen una igualtat en el marcador durant els primers deu minuts.

En el segon quart, les vilanovines pressionen en defensa, treuen l'orgull i provoquen els primers avantatges en el marcador.

I en els últims deu minuts, se'ns trava la defensa zonal que ens planteja l'equip local i escurcen la diferencia en el marcador fins al resultat final!