Setena victòria consecutiva per als sèniors del CH Ribes

Setena victòria consecutiva per als sèniors del CH Ribes. Fany Gómez

Handbol 2a Catalana / Jornada 20

CE Maristes Rubí 25 - 38 Handbol Ribes A

Dos punts més que els classifiquen en segona posició.

El passat diumenge els roig i negres van jugar a la pista de CE Maristes Rubí.

Semblava un partit amb moltes possibilitats de victòria, ja que jugaven contra els darrers a la classificació, però als visitants els va costar posar-se en marxa i fer-se amb el partit.

Els primers 15 minuts de joc van servir d’escalfament pels nostres jugadors. Van tenir diverses ocasions, però no van marcar el primer gol fins després de 5 errades, ja que van provocar dues faltes en atac consecutives i després van aparèixer errors de llançament.

Després d’aquesta primera anotació, els vermells van començar a jugar de debò, tot sumant de forma lenta i seguint amb alguns llançaments erronis. La diferència en l'electrònic augmentava a poc a poc.

En acabar el primer quart d’hora els del Garraf van fer valer la seva qualitat individual i col·lectiva. Es van materialitzar les ocasions i la defensa bloquejava de manera contundent els atacs rivals. Final de la primera part amb 10-18.

La segona part es va desenvolupar de manera similar a la primera. Els jugadors del CE Maristes Rubí van patir diverses exclusions i els visitants van jugar amb superioritat numèrica durant alguns minuts, factor que també va afavorir l’avantatge al marcador. La defensa 5 – 1 del CH Ribes va resultar eficient i favorable per provocar passius, pèrdues de pilota i llançaments desencertats.

Cal destacar al jugador Toni López (77), el qual va fer 10 gols.

Resultat final  25-38.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Pau Batlle , Ivan Moya (2), Ian Ramírez (4), Toni López (10), Ivan Roldán, Pol Fernández (6), Pere Noguero (7), Martí Monasterio (1), Víctor Rubio (5), Roger Reverter (1), Francesc Xavier Mata (2).

Proper partit a casa contra Club Handbol Vilamajor B, el dissabte a les 17:45hs.

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 6

Ribes Sènior Femení 34 - Akaimoto Coope St Boi 24

El Ribes Sènior Femení es troba en el seu millor moment de forma de la temporada i no va tenir problemes per a superar a una Cooperativa Sant Boi que ja encadena la seva tercera derrota consecutiva i s'acomiada dels primers llocs de la classificació.

Les jugadores locals van sortir a la pista amb un ritme alt i molt concentrades. Les visitants estaven incòmodes i no aconseguien desplegar el seu joc habitual.  Al minut 10 amb el resultat de 6 – 2 el St Boi ja va demanar temps mort per a intentar canviar la dinàmica del partit. Les instruccions del seu entrenador Kike Soriano no van tenir l'efecte desitjat i en el minut 16 amb el resultat d'11 – 4 ja va haver de gastar el seu segon temps mort.

L'atac ribetà era una piconadora que perforava la defensa de les del Baix Llobregat des de totes les posicions.

La paraguaiana Kamila Rolón va estar molt encertada i va ser la màxima golejadora amb 13 gols. Les altres primeres línies locals (sobretot les germanes Hernández i Joana Santiago) van ser decisives a l'hora de crear superioritats en atac i desequilibrar la defensa visitant. La juvenil Naiara Aragón que ja està totalment integrada en la dinàmica del primer equip també va tenir una actuació destacada jugant en l'extrem i de pivot (en total 4 gols). La defensa local estava ben situada, robava pilotes i llançava contraatacs.

D'aquesta manera es va arribar al descans amb la màxima diferència en el marcador (20 – 12).

La segona part va tenir poca emoció i la diferència de gols es va situar en tot moment al voltant dels 10 gols. En el minut 40 el resultat era 26 – 16 i en el minut 50 les ribetanes manaven 30 – 20. Gran actuació de les dues porteres ribetanes, Roser González i Francesca Aguilar amb números idèntics (10 parades, 12 gols encaixats, 45% d'efectivitat).

Resultat final de 34 – 24 i un pas més cap a la classificació per a la fase d'ascens a categoria plata.

A 4 jornades del final les de Palautordera continuen primeres amb 14 punts, les de Ribes segones amb 12 punts i les de Vilamajor terceres amb 9 punts.

Pròxim partit el dissabte, 18 de març, 18.45h, a la pista del Palautordera.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (13), Anna Hernández (4), Virginia Jodar (1), Cristina Hernández (1), Naiara Aragón (4), Elena Custodio (3), Joana Santiago (0), China Sánchez (0), Anna Gargallo (2), Laura Roldán (2), Judit Olivella (1), Alba Serrano (1), Patricia Lucas (2)

Porteria:  Roser González / Efectivitat: 45%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 45%