Esport inclusiu

El Club Esportiu Alfa Tegar envia una delegació de quaranta-tres esportistes als Jocs Special Olympics

Aquesta serà la vuitena vegada que representaran Vilanova i la Geltrú des de l'any 1992

El Club Esportiu Alfa Tegar envia una delegació de quaranta-tres esportistes als Jocs Special Olympics. Ajuntament de Vilanova

El Club Esportiu Alfa Tegar envia una delegació de quaranta-tres esportistes als Jocs Special Olympics. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Quaranta-tres nois i noies del Club Esportiu Alfa Tegar participaran del 30 de març al 2 d'abril als Jocs Special Olympics, que enguany tenen la seu a la localitat de Granollers.

Els joves, que competiran en les disciplines de futbol sala (18 esportistes) bàsquet (12 esportistes) petanca (12 esportistes) i atletisme (1 esportista), entrenen dos dies a la setmana a les instal·lacions esportives de Vilanova i la Geltrú. El gruix del club l'integren en un 80% atletes de Vilanova i la Geltrú, i el completen joves de Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Vilafranca del Penedès.

L'any 1992 Vilanova i la Geltrú va acollir, juntament amb Barcelona, els primers grans jocs esportius en terres catalanes, adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual. D'aleshores ençà el club vilanoví ha representat la ciutat als Special Olympics en vuit ocasions més.

Aquest diumenge 19 de març a les sis de la tarda, el Club Esportiu Alfa Tegar farà la presentació dels atletes, al Pavelló Municipal de Casernes, en un acte obert a tota la ciutadania. Un cop tornin dels jocs hi ha prevista una recepció institucional als esportistes, per celebrar la seva participació.

Club Esportiu Alfa Tegar

L'objectiu del Club Esportiu Alfa Tegar, en relació amb la seva participació en els Jocs Special Olympics, és promoure el desenvolupament de les aptituds físiques de tots els esportistes, independentment de la modalitat. També es busca el fet que puguin demostrar i participar d'un intercanvi de destreses i companyonia tant amb la família Special Olympics, com amb la societat en general.

Com a club, es treballa amb l'objectiu de potenciar l'autonomia personal i social dels atletes, per aconseguir una millor qualitat de vida a través de l'esport. També es fomenta la integració social del col·lectiu en el nucli social, i els recursos que li ofereix l'activitat física com una manera més d'utilitzar el seu temps lliure.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!



SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local