Gimnàstica rítmica

Els conjunts federats del CR Vilafranca es classifiquen pel Campionat d’Espanya

Conjunts Infantils i Cadets Nivell Base del CR Vilafranca. Eix

El passat dissabte dia 18 de març de 2023 es va celebrar a la ciutat de Reus el campionat de Catalunya de gimnàstica rítmica individual nivell Base de la categoria Juvenil i el campionat de Catalunya de gimnàstica rítmica de conjunts nivell Base. Les primeres gimnastes i conjunts, classificats de cada categoria, obtenien la classificació pel campionat d’Espanya de gimnàstica Rítmica.

Així mateix, l’endemà diumenge dia 19 de març de 2023 es va disputar a la ciutat de Lleida la 1a Fase Copa Catalana Nivells 8- 9 i el Control de la Copa Espanya Conjunts nivell Absolut.

Per part del Club Rítmica Vilafranca, a la competició de dissabte hi van participar les dues gimnastes juvenils Nivell Base de l’entitat, totes elles competien amb un muntatge de cinta, i son: Júlia Arnan i Sara Queral. A la modalitat de conjunts, hi van competir les gimnastes que formen part del conjunt infantil, que son: Aina Martin, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado, Uxue Gamazo i Valèria Barrabés amb un muntatge de 5 cèrcols; i el conjunt Cadet que està format per les gimnastes Jana Torrents, Nora Giménez, Núria Gutiérrez, Ona Picas, Sheila Fernández i Txell Picas que van competir amb un exercici de 3 cintes i 2 pilotes.

En relació a la competició de diumenge, hi van participar el conjunt Sènior Absolut format per Aaron Cabezas, Janna Picas, Júlia Mussons, Júlia Saumell i Nàdia Pérez amb un muntatge de 2 pilotes i 3 cèrcols; i la gimnasta infantil Nivell VIII Júlia Bóveda que va competir amb tres aparells: cèrcol, pilota i maces.

Destacar que el conjunt infantil va aconseguir la medalla de bronze, proclamant-se així terceres classificades al Campionat de Catalunya, Júlia Bóveda va guanyar la medalla de plata a la 1a fase de Copa Catalana nivell Absolut, amb l’aparell de maces, i que el conjunt sènior va obtenir la millor nota al control per la Copa Espanya de Conjunts. Així mateix, i gràcies a les bones actuacions, els dos conjunts nivell Base i el conjunt Absolut, van aconseguir una plaça per a participar al Campionat d’Espanya de conjunts nivell Base i a la 1a Fase Copa Espanya de conjunts Iberdrola de gimnàstica rítmica que tindrà lloc a la ciutat de Santander a finals del mes d’abril.