Els roig i negres estan imparables

Handbol Ribes A - Club Handbol Vilamajor B. Fany Gómez

Handbol 2a Catalana / Jornada 21

Handbol Ribes A 44 - 27 Club Handbol Vilamajor B

El dissabte passat van aconseguir la vuitena victòria consecutiva. Aquesta segona volta està tenint molt d’èxit per als ribetans que es mantenen en segona posició a la classificació. La bona ratxa que porta l’Handbol Ribes A fa pujar l’autoestima dels jugadors i desde la banqueta i la grada s’observa el conjunt con a una sola unitat.

El partit va començar de manera positiva per l’equip local. Durant els 12 primers minuts de joc, els vermells van dominar el marcador amb 2-3 gols d’avantatge.  Els nostres jugadors van realitzar una defensa contundent que provocava pèrdues de pilota dels rivals i contraatacs dels ribetans.

A partir del minut 14 els del Garraf dominaven clarament l’electrònic, i la diferència va anar  incrementant-se conforme avançava la primera part.

La segona part va ser molt semblant a la primera. L’equip ribetà va continuar amb les mateixes bones vibracions i amb molta energia. La dinàmica atacant es va manifestar potent i decidida, amb passis segurs i clars. Els dos extrems Pere Noguero i Roger Reverter van ser els màxims golejadors amb 7 gols cadascun. Les ajudes en defensa juntament amb passades precises del porter local per a llançar els contraatacs van ser una de les claus del matx..

Tot aquest conjunt d’oportunitats ben aprofitades i jugades eficients van manifestar-se al marcador amb un final de 44-27.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Pau Batlle (5), Ivan Moya (4), Ian Ramírez (1), Toni López (6), Ivan Roldán (4), Pol Fernández (2), Pere Noguero (7), Martí Monasterio (2), Víctor Rubio (4), Roger Reverter (7), Uri Bañez (1).

Propera jornada el dissabte 25 de Març, 19h, a la pista del Molins de Q - Handbol Molins.

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 7

Palautordera 28 - Ribes Sènior Femení 26

El dissabte, 18 de març, les ribetanes (segones classificades) visitaven la pista del líder, el Palautordera. Els últims 6 enfrontaments entre aquests dos equips s'havien saldat amb victòries de les del Baix Montseny i el Ribes era per tant conscient que havia de fer un partit perfecte per a emportar-se els 2 punts.

Les jugadores de Gabi Daza i Miguel Moragas van sortir a la pista sense complexos i van aconseguir desconcertar a les locals en l'inici del partit. Defensa 6 – 0 agressiva de les ribetanes que robaven pilotes i feien dubtar a les primeres línies rivals. Parcial d'1 – 4 en el minut 5 i de 3 – 6 en el minut 10. Va començar a apretar el Palautordera en defensa. L'atac ribetà s'embussava i entrava una vegada i una altra en passiu. Això provocava pèrdues de pilota i contraatacs de les locals. Minuts de patiment per a les del Garraf que van encaixar un parcial de 7 -1 en 8 minuts. Amb el resultat de 10 – 7 en el minut 18 la defensa visitant va canviar a 5 – 1 (amb Joana d'avançada) i el partit es va estabilitzar. La diferència es va mantenir entre 1 i 3 gols la resta de la primera part i es va arribar al descans amb el resultat de 14 – 12.

La segona part va començar amb un altre moment fluix del Ribes. Errors no forçats i una defensa una mica descoordinada van permetre a les locals un parcial de 5 – 1. Qui pensava que el 19 – 13 (min. 39) ja seria decisiu s'equivocava ja que les visitants mai es van rendir i van trobar forces per a iniciar la remuntada. Liderades per una Anna Hernández en la seva millor forma van remuntar 3 gols en 3 minuts. El Palautordera tornava a augmentar la distància i el Ribes trobava resposta per a escurçar. Partit intens i emocionant. En el minut 55 el marcador era 26 – 25 i l'equip ribetà va tenir dos atacs per a empatar. El primer va acabar amb una parada de la portera (llançament d'Elena) i el segon amb un tir al pal de la China. Lamentablement l'arbitratge no va estar al nivell que es mereixia el partit. En general van estar permissius amb el Palautordera i estrictes amb el Ribes. Amb les seves decisions més que dubtoses van permetre que les locals tornessin a obtenir una diferència de 3 gols en els últims minuts amb la qual cosa el partit va quedar sentenciat. Resultat final 28 – 26. Independentment de l'actuació arbitral la victòria de les de Palautordera va ser merescuda ja que es van mostrar una mica més sòlides en defensa (més contundents) i amb molta qualitat en atac.

Decepció en el Ribes pel resultat, satisfacció pel bon nivell de joc i optimisme per aconseguir la classificació per a les fases d'ascens a plata.

A 3 jornades del final les de Palautordera continuen primeres amb 16 punts, les de Ribes segones amb 12 punts i les de Vilamajor terceres amb 11 punts.

Pròxim partit el dissabte, 25 de març, 20h, a la pista del St Joan Despí B.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (5), Anna Hernández (9), Virginia Jodar (1), Cristina Hernández (1), Naiara Aragón (0), Elena Custodio (1), Joana Santiago (0), China Sánchez (3), Anna Gargallo (3), Laura Roldán (3), Patricia Lucas (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 32%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 13%