Una gran victòria del Basquet Sitges contra el Casal Vilafranca

Visita dels jugadors del CB Sitges per veure al FC Barcelona. Eix

El passat diumenge 12 de març, una expedició de 150 persones del Bàsquet Sitges entre jugadors/es, entrenadors/es i familiars, s'han dirigit a Barcelona per veure el partit entre el FC Barcelona i el Baxi Manresa. Els jugadors i jugadores han pogut veure a peu de pista com els blaugranes feien l'escalfament i han pogut fer-se una fotografia amb ells. Tot seguit s'han assegut a les seves localitats per gaudir de la victòria del Barça.

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta    88
Serra S.E. Casal Vilafranca    58

León, Marc, Ángel 10, Oriol 17, Adrià 2, Juan Antonio 9, N.Vicente, Jan 9,  Pau A., N.Velasco, Ivan 21, Nil 5, Marçal 7, Mauro, Pau C. 6, Leo 2, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Parcials:       14-15        21-13         23-17       30-13

Dissabte 18 de març, es va disputar el partit de la jornada número 20 entre el Basquet Sitges – La Guixeta i el Casal de Vilafranca al pavelló Pins Vens de Sitges. El partit va començar a les 18:00 i va ser molt intens des del primer moment.

El primer quart va ser molt ajustat, amb un gran nivell de defensa per part dels dos equips. El Casal de Vilafranca va aconseguir endur-se el quart amb un parcial de 14 a 15.

Però a partir del segon quart, el Basquet Sitges va començar a imposar el seu joc i això es va reflectir en el marcador. Van guanyar el quart per 21 a 13 i van anar ampliant la seva diferència en el marcador.

El tercer quart va ser també favorable al Basquet Sitges, que va aconseguir un parcial de 23 a 17 i va deixar el marcador en 58 a 45 al final del quart.

Però el millor encara estava per arribar, ja que en l'últim quart el Basquet Sitges va jugar a un nivell espectacular, dominant tant en atac com en defensa. Van aconseguir un parcial de 30 a 13, i van acabar guanyant el partit per un clar 88 a 58.

Una gran victòria del Basquet Sitges, que va demostrar un gran nivell de joc i va aconseguir una diferència important en el marcador gràcies a una gran actuació de tots els jugadors. El Casal va lluitar durament, però finalment no van poder fer res davant el joc imparable del Basquet Sitges.

Proper partit dissabte 25 de març a les 18:00 hores a pista del Tenea*Talent – C.B. Esparreguera. Partit molt intens, dur i molt interessant de veure entre dos grans equips.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

MVP Cervelló Groc     58
Bàsquet Sitges “B”     69

Marc, Pau, Gerard, Cristian, Antoni 12, Noel 3, Angel, Oscar 10, Ignasi 12, Giorgo 5, Miquel 3, Martin 4, Jordi 17, Adrià 3, Carles.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

Parcials:      12-11        19-16       7-27         20-15

El sènior b del bàsquet Sitges es desplaça aquest diumenge a la pista del sènior b del mvp Cervelló, partit corresponent a la jornada número 20 del campionat de territorial B.

Primer quart molt igualat on els sitgetans van anar de menys a més i on el Cervelló va jugar bé les seves cartes fent una defensa molt tancada i amb el poc encert desde fora dels sitgetans s'arribava amb un (12-11) al final del primer quart, al segon la tònica va seguir igual els blancs no trobaven la manera de trencar la defensa tancada dels locals i a la mitja part el resultat era de (31-27).

Comença la mitja part i aquí és on ha estat el partit, parcial de 7-27 amb un joc coral i quasi perfecte on s'ha arribat a tenir la màxima avantatge del partit un +29 que ha sigut definitiu, l'últim quart ha sigut de pur tràmit i on tots els jugadors han gaudit de minuts. El pròxim cap de setmana el Sitges b jugarà un partit molt important dissabte 25 de Març a les 19:30 al pavelló de pins vens davant el CB Roquetes B on es veurà un molt bon derbi com va ser el partit d'anada.

El pròxim cap de setmana dissabte 25 de març a les 19:30 hores, el sènior B del Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Roquetes B

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A”

Rubi, Oriol, Carlos, Dani, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles, Manel, Pau, Fernando, Antonio, Ivan, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel        Delegat : Ana Maria

Jornada de DESCANS.

El proper partit del Bàsquet Sitges,  serà el dissabte 25 de març a les 9:00 hores a la pista del C.B. Cerdanyola al Dia.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”     65
Chiringuito Iguana-BBA 2006    62

Leon 16, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol 6, Luan, Biel 10, Leo14, Victor 10, Hèctor 3, Lucas 6.

Entrenador: Jordi i Angel      Delegat: Josep Antoni

Parcials:   22-22        16-15         8-17        19-8

Aquest cap de setmana s'ha jugat un emocionant partit de bàsquet entre el junior A del Bàsquet Sitges i el BBA Castelldefels. Amb Castelldefels líder de la lliga i Sitges en sisena posició, la grada esperava un gran espectacle.

El partit ha estat molt igualat de principi a final, amb els dos equips intercanviant avantatges al marcador. Tot i que el BBA Castelldefels ha començat amb més intensitat, el Bàsquet Sitges ha sabut mantenir-se a prop en tot moment.

El partit ha estat especialment complicat per Sitges, ja que havien de fer front a diverses baixes importants. Malgrat això, els 9 jugadors que han saltat a la pista han fet una gran feina defensiva i han aconseguit anotar punts clau en moments decisius del partit.

A la fi, ha estat el Bàsquet Sitges qui ha aconseguit imposar-se en un final molt ajustat. Amb un gran esforç col·lectiu, han guanyat per 3 punts i han aconseguit una important victòria que els situa en una posició molt favorable de cara al futur.

Ha estat un gran partit de bàsquet en el qual el Bàsquet Sitges ha demostrat la seva intensitat i concentració i ha sabut superar les adversitats per aconseguir una victòria molt merescuda davant d’un gran equip.

Proper partit dissabte 25 de març a les 18:15 hores a desplaçament a la pista del C.B. Viladecans Vermell

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B”     35
C.E. Gelida       44

Gabriel, Keziah, Diego 3, Joan 1, Juan 4, Joel, Adrià 14, Samuel 2, Biel, Enoc 4, Eric 4, Victor 3, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials:     6-10        9-15             7-13        13-6

Important victòria per seguir lluitant per les primeres posicions. La primera part del partit va ser molt igualada i cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme. Després del descans el Sitges sortia amb les idees més clares i un seguit de protestes visitants els treia d’un partit on els sitgetans seguien a la seva per acabar emportant-se el partit.

Proper partit el dissabte dia 25 de març a les 15:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Pratenc 2 – Lisant.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”     38
C.B. Bellvitge Negre - Joan XXIII   54

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Primer partit de la segona volta i tornem a patir als primers minuts un parcial de 2 a 12 que aquesta vegada no podem remuntar. Un Bellvitge molt superior durant els 40 minuts on són bastant superior físicament i no ens deixen jugar al nostre joc.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Lima-Horta Bàsquet.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

CNB Vilanova – Ako Verd    61
Basquet Sitges “B”     42

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Derrota dolorosa del Cadet a la pista del Vilanova. Partit on hem anat a remolc des del minut 1.

Masses petites errades ens anaven castigant minut a minut i feia que el Vilanova es distanciés al marcador. Defenses massa toves i en atac no ens sortia re. Al final aconseguim apropar-nos al marcador a falta de 5 minuts però una desconnexió final fa que el Vilanova es torni a posar a 20 punts. Toca seguir treballant, no pot ser que nomes tinguem 10 minuts bons de joc per partit.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Vallirana.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C”     46
C.B. Corbera Negre     42

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Partit de segona volta, on el Sitges es torna a endur-se la victòria contra el Corbera.

Ens vam trobar a un Corbera més fort i amb ganes de lluitar, però tot i això no va ser suficient per guanyar a un Sitges que es va mantenir fort i defensant la victòria.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova – AKO Verd.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

C.B. Les Franqueses     56
Basquet Sitges “A”     67

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan      Delegat: Raquel i Omar

Inici molt fluix per part dels dos equips i on el Sitges va al ritme del rival en comptes de marcar el seu propi, a partir de la segona part canvia molt la mentalitat i la intensitat a partir de la defensa, ficant nerviós al rival i provocant pèrdues de pilota i aconseguim imposar el nostre joc durant la resta de partit i emportar-nos la victòria.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Basquetpiasabadell Blau.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     47
Ferrimaq – C.B. Sant Just    77

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

Tot i començar força bé el partit, el Preinfantil es va veure superat en el tercer i quart període per una forta pressió que havien superat notablement els primers dos temps. A partir d’aquí l’equip ja va anar a remolc tota l’estona i no va poder superar l’energia defensiva dels visitants.

Proper partit el diumenge dia 26 de Març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del QBasket Sant Cugat Negre.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     68
C.B. Begues       36

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte passat el Mini A del Sitges va rebre el C.B. Begues, en el que enfrontava als sitgetans contra el cuer del grup.

Així doncs, a priori aquest partit podia suposar una bona oportunitat perqué els de Sitges trenquessin la mala dinàmica dels últims partits.

El partit però va començar molt igualat. 12-11 al primer quart. I 3-4 al segon. A partir d'aquí, quart rere quart els locals van anar augmentant l'avantatge fins a aconseguir una còmode victòria per 68-36.

Tot i el resultat abultat, el joc dels sitgetans continua sent molt millorable es continuarà insistint per intentar millorar-lo i tornar al punt que havien aconseguit arribar just abans de l'aturada per Carnaval.

El proper partit serà dissabte 25 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Negre.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Basquet Sitges “B”     26
MVP Cervelló      32

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego    Delegat:  Joan

Partit molt igualat i molt intens. Igual que a l’anada ens ha costat i no hem sapigut controlar el partit i encara que no haguem pogut emportar-nos la victòria, els jugadors ho han donat tot i han demostrat que no tenen cap por davant d’equips més forts.

Molt bona defensa i moviment en atac permet que els primers quarts fossin nostres, un mal quart ha fet que perdem el control i acabem perdent.

En tot moment no han baixat els braços i han seguit intentant guanyar amb bons passés i una defensa molt bona. Bon partit i a seguir!

El proper partit serà dissabte 25 de Març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del AESN Canyelles.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     42
A.E. Minguella A – Drivim    73

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

El Sitges s’enfronta amb un equip bastant igualat, tant en atac com en defensa, el Minguella.

El Sitges no comença de la millor manera, però tampoc de la pitjor, els primers quarts molt igualats, però, degut als petits errors de concentració en defensa i la mala sort de dos lesionats al partit, el Minguella ens treu avantatge. Ens falta aixecar el cap per donar una passada mes en el contraatac, i no jugar tan individual

Comença la segona part i els blans segueixen amb la motivació i les ganes de guanyar el partit, tot s’ha de dir, que el Minguella anava encara més motivat que nosaltres. Finalment no aconseguim treure avantatge i es perd el partit, cal treballar més les transicions al contraatac i la concentració dins del partit.

El proper partit serà diumenge 26 de Març a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del CN Caldes A.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

C.B. Joventut Castelldefels 2N Any    66
Basquet Sitges “B”      16

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit     Delegat : Xavier.

Aquest cap de setmana amb el Premini b hem tingut els nostres objectius pel partit força clars. La defensa individual sobre cada jugador era clau i la lluita pel rebot també. Ens falta posar-li una mica mes de ganes i energia dins al pista però esperem que això vagi millorant a mesura que agafem mes confiança

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Negre.

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc
Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Jornada de DESCANS

El proper cap de setmana DESCANS

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

1er. Quadrangular de Veterans Sitges

Dia : 8 de Abril de 2023

Pavelló de Pins Vens a les 17:00 hores

- Sweet Home Barcelona (ex-jugadors FC Barcelona)

- Club Joventut Badalona

- S . D . Espanyol

- C . B . Sitges

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

C.B. Regina      31
Bàsquet Sitges – La Oca    50

Marina, Clara 5, Nuria, Berta S, Belen, Lucia 5, Anna 2, Berta A 10, Xenia 5, Ona 14, Ariadna, Judit 5, Claudia, Elisenda 4.

Entrenador: N.Vicente    Delegat :

Parcials:    6-23         9-11           8-7          8-9

Partit de bàsquet emocionant el que es va viure aquest cap de setmana entre el Regina i el Basquet Sitges. El partit va començar amb un fort ritme per part dels visitants, que van marcar el seu territori des del primer minut. Els parcial van ser clars: 6-23 a favor del Basquet Sitges.

Al segon quart, el Regina va intentar reaccionar i va aconseguir reduir lleugerament la distància amb el rival. Però el Basquet Sitges es va mantenir sòlid i no va permetre que el marcador s'acostés massa. El segon quart va acabar amb un ajustat 9-11 per al Basquet Sitges.

Després del descans, el Regina va sortir amb més energia i va aconseguir guanyar el tercer quart amb un parcial de 8-7. Tot i així, el Basquet Sitges va seguir jugant amb molta intensitat i va mantenir la seva superioritat en el marcador.

En l'últim quart, el Regina va intentar lluitar fins al final, però el Basquet Sitges va mantenir el control del partit i va acabar guanyant per un clar 31-50. Els parcial d'aquest quart van ser de 8-9 a favor del Basquet Sitges.

En resum, un partit intens i emocionant en què el Basquet Sitges va demostrar la seva superioritat davant del Regina. Cal destacar el bon joc col·lectiu dels visitants, que van dominar el partit de principi a fi

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Basquet Molins B.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

C.E. Xamba Taronja     63
Bàsquet Sitges – La Oca     38

Ariadna, Alba 2,  Abril,  Maria, Lise 2, Aitana 2, Alexia V 2, Vinyet 5, Andrea 7, Alexia S 18, Xesca, Isaura, Rita, Mae.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:      19-9         17-8           14-5          13-16

Primer partit de la segona volta enfront un vell conegut. Es presentava un desplaçament complicat, amb absències i jugadores tocades.
Sabíem que teníem 4 claus per poder competir: bloquejar el rebot, defensar el 1c1, no perdre pilotes i tenir una bona selecció de tir. Quan certes consignes es fan malament i permets al rival sumar fàcil es complica tot. Es va lluitar i donar la cara en tot moment, sense abaixar els braços o intenta-ho, però els regals penalitzen molt.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el QBasket  Sant Cugat, el líder del grup.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Repa – C.B. Cubelles     48

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

Un contrincant molt igual en joc que nosaltres.

Tot el partit anem per davant i amb molt bona intensitat fins l’últim quart que no sabem controlar el partit i perdem en els últims minuts.

Tot i així les jugadores han tingut una intensitat fins al final del joc i han jugat molt be tan defensivament com en atac. Cal treballar petites coses i a seguir treballant.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Escola Ipsi 08.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Lluïsos de Gràcia.      45
Basquet Sitges “A”     34

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Tot i arribar al partit amb moltes baixes, fem un molt bon inici que ens fa anar per davant fins a la mitja part. A la segona es comença a notar el cansanci i les locals aconsegueixen remuntar el partit i marxar en el marcador a l'últim quart.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra S.A. Suria.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

C.B. Gavà       41
Basquet Sitges “B”     67

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Primera victòria del equip, amb una intensitat desde el principi , amb molt joc amb equip i poc a poc ens anem treien la por a tirar a cistella, bona defensa i actitud durant tot el partit

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 9:00 hores, a Pions Vens contra el Salesians Sabadell.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Secre – C.B. Martorell     43
Basquet Sitges “A”     69

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Partit que el miní femení domina des del principi contra el C.B. Martorell. Fortes en defensa, amb atacs fluïts i contraatacs ràpids. Tot i el joc brut del rival, van seguir jugant com elles saben i, així, aconseguint la victòria

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca MF.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Basket Esplugues      52
Basquet Sitges “A”                2

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Partit amb molta dificultat. Es noten més lluita per pilota i alguns jocs en equip, però com que hi ha molta diferència de físic, es posa difícil el partit, tot i així van lluitar fins a l'últim moment.

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer.