Gimnàstica

Cinc podis pel CG Vilanova a la 2a fase de la Copa Catalana

2a.Fase Base 1-5. Eix

2a.Fase Base 1-5. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat 18 i 19 de març es va celebrar a Sant Jaume d'enveja la 2a. Fase de la Copa Catalana en nivell Base, categories 1-2-3-4-5

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir 5 podis, dos ors i dos bronzes individuals més un bronze per equips.

En categoria Base 5P, Sabrina Royo va guanyar l'Or en la classificació general individual i va ser 1a. a Salt, Paral·leles i Terra en la classificació per aparells.

En categoria Base 2P, Ariadna Gol també va aconseguir l'Or en la classificació general individual i en la classificació per aparells va quedar 1a. a Salt i a Paral·leles.

En categoria Base 4P, Noa Rosalén va guanyar el Bronze a la classificació general individual i en la mateixa categoria Júlia Horta va ser 2a. a Salt en la classificació per aparells.

En categoria Base 3M, Queralt Carmona va aconseguir el Bronze a la classificació general individual i Cloe Lirola va ser 2a. a Paral·leles en la classificació per aparells.  La suma de puntuacions de Queralt Carmona, Cloe Lirola, Philippa Strobl i Vera López els hi va permetre aconseguir el Bronze per equips. També participaven en aquesta categoria Naia Arbiol i Mar Seguí.

En categoria Base 4G, cal destacar la 7a. posició a la general de Nerea Pascual, amb la millor nota de Barra a la classificació per aparells. També van participar en aquesta categoria Alba Almirall i Nahia Miret. L'equip va concloure en 8a. posició.

En categoria Base 2G, van participar Edith Sans, Adele Velo, Irene Gálvez i Olivia Lemberger, que van aconseguir la 12a plaça per equips.

En categoria Base 1G, cal destacar la 5a. posició de June Mejías que va ser 2a. en la classificació de Terra i juntament amb Duna Puig i Rim Chemlali van concloure en 7a. posició en la classificació per equips.

En categoria Base 1P, Leyre Lozano va ser 4a. a la classificació general, 3a. a Barra i 1a. a Terra. També participava Valeria Martínez que va concloure 6a. a l'aparell de Terra.

Aquest cap de setmana és el torn de la Base 6-10 que competirà a Lleida a la 2a. Fase classificatòria de la Copa Catalana.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local