Cara i creu en el derbi contra el CB Samà

CB Samà - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

CB Samà 66 - 84 CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia

Victòria del sènior masculí davant el Samà

Primera part molt disputada on els grocs es mostren intensos en defensa i seriosos en atac. Això permet el Vilanova obtenir 9 punts d'avantatge a 5 minuts del descans. El rival, a base d'intensitat i una defensa pressionant acaba acostant-se en el marcador. 35 a 37 a la mitja part. Segona part semblant a la primera. No obstant, els del Vilanova es mostren molt encertats en els moments claus del partit i eixamplen les diferències aconseguint una victòria més lluitada del que diu el marcador. Aquest cap de setmana, nou derbi contra el CB Cubelles.

El sènior femení del Nou Bàsquet Vilanova cau davant d’un CB Samà molt físic

CB Samà 63 – CNB Vilanova / AKO 48

Un partit on l’equip vilanoví va anar a remolc des del primer moment, igualant les dinàmiques en els tres darrera períodes.

Els errors van marcar els primers compassos del partit, sent les noies del CB Samà el primer dels dos equips que va aconseguir agafar els primers avantatges. Sent un parcial de 23-13 en els primers deu minuts, li donaven les primeres diferències en el marcador a l’equip local, davant un Vilanova que al arribar en el segon període va poder sumar i igualar els parcials ens els següents períodes, tot i no trobar del tot l'encert en ocasions de superioritat de cara a cistella.

Gràcies a tots aquests esforços de les visitants, agafant una bona dinàmica en defensa, actitud i orgull en el segon període, els hi va permetre arribar al descans amb un 41-28 que les feia creure en una remuntada.

Al pas pels vestuaris la dinàmica del partit va continuar com en el període anterior, bona defensa col·lectiva, i una gran lluita en el rebot ofensiu i defensiu. Tot i els esforços, es va entrar en un intercanvi de cistelles entre els dos equips, això va provocar una igualtat en el marcador en parcials, però en el marcador segueix la mateixa avantatge per les locals.

Els últims deu minuts, les visitants van pujar una marxa més en defensa, i amb tot el mèrit de continuar amb el bon joc ofensiu del període anterior. L’encert a cistella les va ajudar per apropar-se en el marcador i posar de manera inesperada una emoció en el partit, on es va arribar a l’últim minut amb les Vilanovines amb ganes de donar la campanada contra les líders.

Al final, les locals, van aprofitar la bona gestió col·lectiva per aprofitar l’avantatge en el marcador per emportar-se el partit. Tot i així, les visitants van lluitar fins al final.

FITXA TÈCNICA

CB Samà 63 (23+18+13+9): Noah Astallé (10), Maele Segalen (-), Xenia Cortijo (9), Alba Vicente (10), Carlota Lluch (-), Helena Urbano (6), Sara Fenollosa (1), Blanca Tienda (7), Claudia Mas (5), Maria Hernández (11), Daniela Macias (-), Berta Liao (4)

CNB Vilanova - AKO 48 (13+15+10+10): Aina Pèrez (2),Marina Egea (8), Ariadna Hernández (2), Marta Ferrater (11), Carla Díez (4), Aina Capdet (4), Cesca Garcia (-), Xènia Garcia (-), Júlia Garcia (5), Clara Olatz (9), Júlia Rivas (3)

Parcials: 23-13, 41-21 -descanso- 54-38 i 63-48   (final)