Futbol 7

El Nova torna a caure a la lliga per la mínima

Si alguna no té aquesta temporada el CE. Nova Olivella Ferdolç és sort. Van tornar a caure per la mínima, davant del quart classificat a casa, amb el Nottingham Miedo, per el resultat ajustat de 2 a 3.

Un partit, que va ser la línia d’altres, tant a Lliga com a la Copa, on el Nova surt a la primera part a menjar-se al contrari i inexplicablement el físic i la mentalitat li sol fer una mala passada en les segones parts. Aquest partit va tornar a ser un monòleg dels últims que s’han jugat, una primera part excel·lent amb gols i bon joc, 2 a 2, i desconnexió a la segona, despiste i partit remuntat per l’equip visitant, el Nottingham. La solució per sortir del pou? Seguir entrenant i intentar fer veure als jugadors que la intensitat del joc no es pot baixar fins que l’àrbitre pita el final del partit. Encara queden unes jornades per poder sortir d’una última posició que per joc i voluntat no es mereix l’equip olivellenc i que té a l’abast, a dos punts. La crida del club i l’afició a una plantilla que vol però que no pot. “Creiem en vosaltres, ho fareu!”.

RESULTATS DE LA LLIGA, 2ªB, JORNADA 12, 22/3:

Manchester Piti 1-1 FC. Fisiolab.

Pico Pala TM. 2-1 At. Perroflautas.

Xiringuito FC. 2-4 Revestimientos Facoli.

CE. Nova Olivella Ferdolç 2-3 Nottinham Miedo.