L’Igualada B derrota al Patí Vilanova a Les Casernes per 1 gols a 4

Els vilanovins ja no depenen d’ells per assolir directament els play off per l’ascens

L’Igualada “B” ha derrotat al C.P. Vilanova per 1 gol a 4 en el partit corresponent a la  sisena jornada de la Nacional Catalana Masculina Fase 2 - Grup 1 disputat dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una discreta entrada i força presència igualadina.

Derrota contundent del Patí que ja no depèn d’ell mateix per disputar directament els play off per l’ascens i es veuria abocat a una eliminatòria contra un dels quatre millors  del grup 2 i això és una situació no desitjada ni prevista desprès del bon paper en la primera fase.

L’Igualada, que ja te la plaça pels play off assegurada es va presentar amb un jugador  amb fitxa de Nacional Catalana, dos de segona i la resta juniors. I ens van guanyar. Sense comentaris. Que cadascú dels tècnics, directius i fins i tot jugadors en prenguin nota. La manca d’efectivitat davant la porteria contrària i la pèrdua de punts en els darrers minuts quan es portava avantatge ha estat una de les causes cabdals d’estar on estem avui.

La primera part, va finalitzar amb un resultat de 0 a 1, gol marcat per Rubinat a poc més de 6 minuts pel descans. En la segona part Borràs va ampliar el resultat i malgrat els esforços vilanovins, aquests no es veien compensats.

La transformació de la falta directa per acumulacio feta per Llorens a manca de minut i mig pel final posant el 0 a 3 en el marcador deixava el partit vist per sentència, si no ho estava abans. El gol vilanovi de Sebrià i el quart de Rubinat eren anècdotes.

C.P. VILANOVA 1 - IGUALADA H.C. “B” 4

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Vergés, Querol, Lalaguna (cinc inicial), Sebrià Amores, J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s.) Entrenador J. Costa

IGUALADA H.C. “B””.- Bosch, Llanes, Marsiol, Bosch, Borràs (cinc inicial) Rubinat Llanes, Garcia, Carol, Busquets (p.s.). Entrenador M. Muntané.

ARBITRES.- Sr. Josep León

GOLS: 1a part; 0-1 Rubinat (min 18). 2a part; 0-2 Borràs (min 8), 0-3 Llorens de FDA ( min 23 i mig), 3-1 Sebrià (min 24), 1-4 Rubinat (min 24).