Triomf plàcid de l’AP Dental Vendrell a la pista del cuer

Amb aquest resultat manté les opcions d’ascens

La Selva - AP Dental Vendrell. Eix

Segona Catalana

Victòria plàcida dels vendrellencs, a la pista del cuer de la classificació, l’equip de La Selva, pel resultat de 40-71, en un partit dominat totalment, pels taronges, què, es van mostrar molt superiors als de La Selva del Camp, un conjunt el local, què, porta sis derrotes consecutives i què, a manca de cinc jornades per acabar la lliga, són virtualment, equip de tercera catalana. Els de Manel Espallargas, van anar per feina des del primer minut, recolzats en una gran defensa, què, va trencar el resultat a partir del tercer quart. Després d’aquesta nova jornada i la derrota del Cambrils a la pista de la Peña Fragatina, els del Vendrell, se situen tercers, amb un balanç de 13-7, el mateix què té el Cambrils, que és segon i està en posicions d’ascens, l’Alpicat B quart, també amb tretze victòries, té un partit menys.

L’encontre va començar de cara pels visitants, marcant un parcial d’1-7 de sortida, la intensitat defensiva, provocava errors en els locals, encara què, cinc punts consecutius, de Guillem Roige, els igualava, en el resultat, 6-7, a l’equador d’aquest primer període; dos triples, dels vendrellencs, Ivan Garcia i Carlos Harster, iniciaven un parcial de 0-12, pels taronges, què, deixaven cinc minuts sense anotar al seu rival i què, propiciava, el 6-19, amb el qual s’arribava al final del primer quart. Un triple del selvatà Pau Papasseit, acostava als seus 11-19, a l’inici del segon període, però, la superioritat dels pivots vendrellencs, amb el júnior Eric Rosell, què va anotar un triple i l’encert de Pol Blasi, estiraven el lluminós, fins el 13-30, què, semblava trencar el partit; però, els taronges, van entrar en una fase d’errades, cinc minuts sense veure cistella, i La Selva, ho va aprofitar, per tancar una primera part, amb un parcial de 8-0, què, els va permetre ,estar dins el partit, 21-30, a l’arribar al descans.

El pas per vestidors, no va provar, als del Baix Penedès, què, en l’inici del tercer quart, encaixaven un 6-0, què, sumat al que portaven del període anterior, era de 14-0, que deixava, 27-30, als locals, en disposició de disputar la victòria, quan es portaven tres minuts d’aquest quart; a partir d’aquí, però, la dinàmica del matx es va capgirar totalment, la pressió defensiva dels visitants i l’encert de cara a cistella d’Ivan Garcia, amb dos triples i Héctor Arrabal, sumat al domini del rebot, què, propiciava ràpides transicions, donava un parcial de 6-17, fins al final del període, què, aclaria el panorama, amb el 33-47, a manca dels darrers deu minuts. Un darrer quart, on la superioritat visitant va ser total, amb un joc coral, què, va passar per sobre del seu rival, amb un parcial de 7-24, què,sentenciava el marcador, favorable als taronges. Resultat positiu, què,serveix per seguir aspirant, a la segona posició, que donaria l’ascens de categoria. Ara, la competició s’atura per la setmana santa, el proper partit serà, el dia, 16 d’Abril, quan els vendrellencs, rebin, al conjunt del Secà Sant Pere, al pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Marín (2), Joan Solé (7), Ian Solé (11), Garcia (12), Arrabal (6), Blasi (10), Tejero (2), Nieto, Harster (5), Ibáñez (2) i Rosell (14). 5/10 tirs lliures, 24 cistelles de dos punts, 6 triples anotats.

Parcials: 6-19, 15-11 (21-30), 12-17 (33-47), 7-24 (40-71).

El sènior femení tenia jornada de descans, el proper partit, serà, a la pista del Manyanet Reus-Salou, el dia 16 d’Abril.

El sènior 2 masculí, ajornava el partit que tenia que disputar a la pista del Claret de Valls.