Handbol

9a victòria consecutiva del masculí del CH Ribes

L’equip femení a les portes de la classificació per a fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata

Victòria del sènior masculí del CH Ribes. Eix

Handbol 2a Catalana / Jornada 22

Molins de Q-handbol Molins 28 - 33 Handbol Ribes A

El sènior masculí de l’Handbol Ribes A segueix intractable. El bon ritme de joc que porten els ribetans es mostra imparable pels equips rivals.

El passat dissabte es va disputar la 22a jornada a Molins de Rei. Els vermells es van presentar a la pista amb la mateixa actitud i ganes que en els anteriors partits.

Bon inici de partit pels visitants. En els 14 primers minuts de joc, els roig i negres van realitzar diversos contraatacs gràcies a que la defensa es mostrava prou compacta i sòlida. El resultat va ser un alt percentatge de pèrdues de pilota dels locals i alguns llançaments erronis. El porter Èric Lubiano va llançar passis de contraatac molt precisos que van acabar en gol per part de l’extrem esquerre Pere Noguero.

Durant aquesta primera meitat, els vermells van manar en l'electrònic gràcies a les rotacions encertades i la qualitat dels seus jugadors, tot i que van fallar alguns llançaments i van perdre algunes pilotes. Això no va permetre que la diferència en el marcador fos més àmplia i la primera part va finalitzar amb el resultat de 12 - 16

La represa del partit es va iniciar amb una defensa 5-1 per part dels visitants, però aquesta no va resultar molt efectiva, ja que els laterals locals van aconseguir sobrepassar-la moltes vegades. Després d’uns quants intents i d’un temps mort demanat per l’entrenador del Ribes, els vermells van tornar a la defensa inicial (6-0), la qual va ser en aquesta ocasió més segura.

Cal destacar la robusta defensa del pivot Iker Martínez, juntament amb les ajudes de l’Uri Báñez. La dinàmica atacant va continuar amb el mateix ritme que la part anterior, amb diversos moviments ràpids que van despistar i pressionar als defensors rivals El jugador amb més gols va ser el lateral Iván Moya, que va efectuar 11 dels 33 totals.

Al minut 25, l’Handbol Molins es va situar només amb dos gols per sota, però moments després, els vermells van aconseguir tornar a allunyar-se acabant amb un marcador de 28-33.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Pau Batlle (2), Ivan Moya (11), Iker Martínez (1), Ian Ramírez (1), Óscar Fernández (1), Pol Fernández (3), Pere Noguero (5), Martí Monasterio (2), Víctor Rubio (3), Roger Reverter (2), Uri Bañez (2).

Propera jornada el dissabte, 20.45h, a Sant Pere de Ribes contra Club Handbol Vic.
A per la desena, amunt Ribes !

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana - Fase pel títol  - Jornada 8

St Joan Despí B 23 - Ribes Sènior Femení  29

El dissabte, 25 de març, el Handbol Ribes Sènior Femení va aconseguir dos punts importants en el Poliesportiu Salvador Gimeno que, juntament amb a la victòria del Palautordera en Vilamajor (24-25), les deixa a les portes de la classificació per a fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata.

Les ribetanes necessitaran guanyar el dissabte que ve a Les Franqueses (últimes) per a assegurar de manera matemàtica la classificació.

No va ser un bon partit de les del Garraf en St Joan Despí. Festival de pèrdues de pilota i errors no forçats (en total 28 ). En el minut 11 les locals manaven 5 – 3 i els tècnics del Ribes van demanar un primer temps mort. No va millorar el joc de les visitants que estaven desencertades en atac i la defensa 6 – 0 no acabava de funcionar. En el minut 11 amb el resultat de 8 – 4 els entrenadors Gabi Daza i Miguel Moragas es van veure obligats a gastar ja el segon temps mort. Calia canviar la dinàmica del partit i aquesta vegada sí que el van aconseguir. Es va començar a defensar majoritàriament 5 – 1. Mentre en els primers 15 minuts les ribetanes havien encaixat 8 gols en els segons 15 minuts només encaixarien un únic gol. Amb 8 – 8 en el minut 22 van ser les locals que van demanar temps mort. No va servir de molt ja que el Ribes va dominar la resta de la primera part i va arribar al descans amb 9 – 13.

Va començar la segona part i va estar inspirada Elena Custodio que des de l'extrem esquerre va marcar en total 5 gols (de 6 llançaments) i va ajudar al fet que la diferència de gols al favor del Ribes anés augmentant a poc a poc. La defensa visitant pressionava i les locals van estar molt descoordinades en aquesta fase del partit. El Ribes s'aprofitava del errors del St Joan Despí B sense pietat i es va arribar al minut 40 amb el resultat de 13 – 20. Les del Baix Llobregat no es van rendir i van aconseguir reduir les distàncies fins al 23 – 26 en el minut 54. Les locals ja no van marcar més gols i amb un parcial de 0 – 3 el Ribes va aconseguir definitivament la victòria per 23 – 29.

A dues jornades del final i amb 18 punts el Palautordera ja s'ha proclamat matemàticament campió de la Lliga Catalana Sènior Femenina. Les de Ribes son segones amb 14 punts i les de Vilamajor terceres amb 11 punts.

Pròxim partit el dissabte, 1 de abril, 19h, a casa contra Les Franqueses.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (6), Anna Hernández (6), Virginia Jodar (2), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (2), Elena Custodio (5), China Sánchez (4), Anna Gargallo (1), Laura Roldán (1), Patricia Lucas (0), Alba Serrano (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 18%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 36%