Nova victòria del sènior del CNB Vilanova davant d'un molt bon Cubelles

CNB Vilanova - CB Cubelles. Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 92 - 76 CB Cubelles

Els vilanovins van sortir a la pista amb les mateixes ganes i la mateixa intensitat amb la que surten des de principi de temporada. Uns primers minuts plens de precipitacions en atac eren compensats per una gran tasca al darrera. No obstant, l'encert des de 6'25 (8 triples en aquesta 1a part)  permetia arribar al descans amb un 43 a 37 que ho deixava tot obert per a la segona part.

A la represa, els grocs mantenen el bon fer defensiu. El Cubelles aconsegueix col·locar-se a només 4 punts (56 a 52) però un nou allau de triples (9 en aquesta segona part) permet el Vilanova endur-se una merescuda victòria.

Ara, descans obligat i temps per preparar els darrers 4 partits de lliga amb l'objectiu clar de mantenir l'excel·lent actitud que hem mostrat durant tota la temporada.