El Patí Vilanova surt golejat de Manlleu

Ara ja el play off d’ascens ja no depen sols del club vilanoví

El C.P Manlleu “B” ha golejat per 7 gols a 3 al C.P. Vilanova en l’encontre corresponent a la setena jornada de la Nacional Catalana Masculina Fase 2 Grup 1, disputat el vespre de divendres al Pavelló Municipal de Manlleu.

El Manlleu “B” ha posat sobre la pista un equip diametralment diferent al que va vindre a Vilanova en la primera volta, ja que sols el porter Bravo i Gurt van estar a les Casernes. Malgrat que els osonencs no es jugaven res han alineat a la resta de jugadors de l’equip que està en el pom de dalt de l’OK Lliga Plata, amb el seu goplejador Moncusí, avui ha fet 4 gols, ja que  aquesta competició estatal estava aturada.

El Vilanova ha fet un partit amb dues cares. En la primera par  molt correcte i horrible en la segona. Poca definició i contundència davant la porteria contraria, i despistades defensives. A més avui no han transformat un penal i dues faltes directes i per més “Inri  ens han fet tres cops gols direrenciats en poc més d’un minut. El 2 i 3 a 2, el 4 i 5 a 3 i el 6 i 7 a 3.  Estem en la situació actual, no depenent -a hores d’ara- de nosaltres  sols per demérits pròpis.

Es trist i dur dir-ho però és la realitat que estem arrossegant en aquesta fase, perdent punts  en els darrers minuts que ara ens fan falta. Si hem d’anar a la repesca, unes eliminatòries a doble partit son sempre perilloses.

El partit ha començat  amb un penal no transformat per Sebrià en el minut 2 i mig, i amb el Manlleu obrint el marcador en el 7. El Patí ha reaccionat capgirant el marcador amb gols de Mudarra i A. Ferrer, però els locals en els minuts 22 i 23 es posaven en avantatge a l’arribar al descans.

Només començar el segon temps Sebrià tornava a empatar el partit. Però la reacció ha estat un miratge, perque de nou els locals entre el minut 8 i 9 han posat el lluminós amb dos gols d’avantatge. El Patí podria haver tornat a entrar en el partit però no ha aprofitat una falta directa i aquí ha entrat -si no ho estava- en caiguda lliure.

Moncusí en els minuts 15 i 16 feia pujar dos nous gols al marcador. I per adobar el desastre el Patí tampoc ha transformat una directa per acumulació. Com hem apuntat desprès d’un primer temps correcte i un inici de la segona part il·lusionant hem acabat com un “caballero de la triste figura”.

Ahir era “Divendres  de dolor” i a fe de Deu que ho ha estat. Esperem que en els partits que resten de la jornada i en la del dia 15 -la darrera- els “idus” en siguin favorables.

C.P. MANLLEU “B” 7 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Municipal Manlleu

C.P. MANLLEU “B”.- Bravo, Codinachs, Picart, Autet, Contreras (cinc inicial) Gurt, Moncusí, Humà, Paneque (p.s.) Entrenador: Quim Casalí

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, Sebrià (cinc inicial), Lalaguna, Amores, J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s.) Entrenador: J. Costa

ÀRBITRE.- Sr. C. J. Bifet

GOLS: 1a part; 1-0 Picart (min 2), 1-1 Mudarra (min 9), 1-2 A. Ferrer (min 15), 2-2Moncusí (min 22), 3-2 Moncusí (min 23). 2ona part; 3-3 Sebrià (min 2), 4-3 Picart (min 8), 5-3 Gurt (min 9), 6-3- Moncusí (min 15), 7-3 min (16).