El millor final pel Sitges A

El penal aturat per Lucas Cajes al 82 amb el 2 a 1 al marcador clau en el desenllaç final d’un partit ple d’emocions

UE Sitges A – CF Cubelles. Iván Jiménez

UE Sitges A 3 – CF Cubelles 1

Aquest Sitges A de Toni Salido i Sergio Alcaraz en aquesta ocasió si sumava el primer triomf davant un Cubelles que aquesta temporada empatava al Municipal d’Aiguadolç i guanyava per 3 a 1 al Pons i Ventura en la primera fase, però que en aquesta segona fase la de l’ascens donava primer un triomf que arribava en un partit ple d’emocions i ple de detalls, és cert que els cubellencs van gaudir de la primera ocasió en una molt bona contra en que el tir d’Omar Bouzzi s’anava fregant la porta de Lucas Cajes, va ser el Sitges el que es va posar per davant al marcador, al minut 28, un magnífic passi de Marc Cols, la penjava Alejandro Pascua que després sap regatejar a Revilla posant el 1-0 amb un gol de traca, quan millor estava controlant el Cubelles Lucas Cajes treu una ma excel·lent amb remat de Solaiman al 45, arribant amb aquet marcador al descans merescut per part dels dos equips.

A la segona part el guió del partit seguia per bon camí però com havia succeït en els darrers enfrontaments els detalls marcaven i de debò, el Sitges als primers minuts de la represa gaudia de dues clares ocasions amb poc encert de cara a barraca, la sortida al terreny de joc d’Adrià Robert per part del Cubelles donava frescor i profunditat al joc ofensiu dels seus i en las seves botes es fabricava la jugada que portava al gol d’Ivan Valero al minut 63, el 1 a 1, Josele que havia substituït a Geri jugava els  millors minuts des de la seva incorporació al Sitges, ell va provocar la jugada del segon del conjunt de Toni Salido, molt protestat pels de Capa per apreciar contacte per part de Josele, que va servir per que de nou Alejandro Pascua amb un bon remat poses el 2 a 1 al minut 83. La jugada clau del partit arribava al minut 86, l’àrbitre s’equivocava xiulant penal en una lluita per la pilota de Sacris amb Solaiman llançat per Adrià Robert i aturat per Lucas Cajes que esbrinava per on anava la pilota, el que és el futbol, un minut més tard la internada de Victor Morillas desequilibrant i de que manera va generar l’entrada per part del defensor del Cubelles en que l’àrbitre xiulava penal que Victor Morillas no perdonava posant el definitiu 3 a 1 final.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Sacris, Ower Ramos, (Jaume Font 68) Edgard Doblas, (Victor Morillas 68) Geri, (Josele 76) Jota, (Martí Mañé 68) Alejandro Pascua, Dani Midcley (David Gómez 70) i Marc Cols.

CF Cubelles: Alejandro Revilla, Biel Alonso, Alex Iloie, Guillem Micó, (Florenci 81) Francesc Medina, (Francesc Porti 15) Felix Casalot, (Alex Valldosera 52) Pol Gimeno, Omar Bouzzi (Ivan Valero 46) Gabriel Bernat (Adrià Bernard 72), Solaiman i Max Bernard.

La propera jornada el diumenge després de Setmana Santa, l’equip sitgetà se la juga a partir de les 18 hores al camp del Atl. de Gavà.