Handbol

Subcampiones de Catalunya i classificades per a jugar fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata

Ribes Sènior Femení  – Les Franqueses . Joaquin Custodio

Ribes Sènior Femení – Les Franqueses . Joaquin Custodio

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 9

Ribes Sènior Femení 36 – Les Franqueses 23

Mancant una jornada per al final de la Lliga Catalana les Sènior del Handbol Ribes s'han proclamat subcampiones de Catalunya i per tant s'han classificat per a disputar les fases d'ascens per a Divisió d'Honor Plata. Campiones són les de Palautordera (4 punts més que el Ribes) i terceres el Vilamajor (3 punts menys que el Ribes).

Ambient de gala en el Pavelló Municipal de Ribes on el dissabte passat les ribetanes s'enfrontaven a Les Franqueses que eren sisenes i ja no es jugaven res.

A les locals només els valia la victòria per a aconseguir el desitjat objectiu d'aquesta temporada (classificació per a fases) i van sortir a la pista molt concentrades i amb molta intensitat. En el minut 9 les del Garraf ja manaven 6 - 1 i van obligar els tècnics visitants a demanar un temps mort. El partit es va estabilitzar i l'avantatge del Ribes oscil·lava entre 3 i 5 gols. Molt bon partit de les laterals locals Anna Hernández i Kamila Rolón que aconseguien una vegada i una altra perforar la defensa de les del Vallès. Les Franqueses volia però no podia. La defensa ribetana era compacta, robava pilotes i llançava contraatacs. En els últims 5 minuts de la primera part i gràcies a la bona forma física de les del Garraf la diferència es va ampliar per a arribar al descans amb el resultat de 18 - 11.

En la segona part el Ribes va continuar controlant el partit. Aquesta vegada va ser la pivot local, Laura Roldán, que va tenir una actuació destacada i va provocar 5 penals. Les porteres del Ribes també van tenir un bon dia amb una efectivitat molt alta. El partit va anar transcorrent amb una àmplia diferència a favor del Ribes d'entre 7 i 10 gols i els aficionats van poder gaudir de jugades espectaculars. Es va arribar al minut 50 amb un 27 - 19 en el marcador. En els últims 10 minuts el Ribes no va baixar el ritme i van ser sobretot robatoris de pilota per part de l'avançada Cris Hernández i contraatacs de la central Joana Santiago que van fer que el resultat creixés fins al 36 - 23 final.

Explosió d'alegria en les jugadores i l'afició. Dia històric per al club ja que serà la primera vegada que un equip del Ribes jugarà en competició oficial contra equips de la resta d'Espanya. A la fi d'abril se sortejarà el grup de fases. Tocarà jugar contra altres campiones i subcampiones d'altres comunitats autònomes (competició estatal).

Últim partit d'aquesta liga el diumenge, 16 de abril, 12h, a Vilamajor.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (8), Virginia Jodar (1), Kamila Rolón (7), Cristina Hernández (5), Naiara Aragón (2), Elena Custodio (1), China Sánchez (5), Anna Gargallo (1), Laura Roldán (1), Joana Santiago (5), Patricia Lucas (0), Alba Serrano (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 45%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 54%

Ramón Stockli / Handbol Ribes

Handbol 2a Catalana - Jornada 23

Handbol Ribes A 36 - 24 Club Handbol Vic

El Sènior Masculí A de l’Handbol Ribes suma dos punts més a la classificació amb la desena victòria consecutiva.  L’orgull ribetà es confirma després de 20 punts successius.

El passat dissabte els roig i negres van aconseguir un triomf molt merescut davant del Club Handbol Vic. Els del Garraf segueixen amb aquesta motivació i un esperit guanyador que els proporciona un plus competitiu a la pista.

L’inici del partit va ser tranquil per part d’ambdós equips. La robusta defensa central va provocar que l’equip visitant només fes un gol durant els deu primers minuts. Els ribetans començaven a allunyar-se poc a poc en el marcador amb contraatacs causats per pèrdues de pilota i errors de llançament de l’equip contrari.

Al minut 20, l’entrenador de l’equip local va demanar temps mort per conscienciar al conjunt i aplicar noves estratègies de joc. Aquest minut reflexiu va fer que els jugadors tornéssin a trepitjar el terreny de joc amb entusiasme i iniciéssin una dinàmica de joc més efectiva en atac. Aquesta primera part es va tancar amb un resultat de 15 - 9.

A la represa, l’equip ribetà va sortir del vestuari predisposat a aconseguir la victòria.

A poc a poc la diferència en el marcador va anar augmentant i la graderia va poder gaudir de jugades espectaculars. El Ribes va mostrar molta seguretat durant tot el partit i es va arribar al final amb el resultat de 36 – 24.

Les properes jornades són de gran importància per al nostre club. Hem de seguir amb aquesta bona ratxa perquè l’equip aconsegueixi l’objectiu principal, pujar a Primera Catalana.

El cap de setmana del 15 / 16 d’abril es disputarà el pròxim partit a la pista del Handbol Sant Quirze B.