Imatge d'arxiu. Jaume Andreu

CR San Roque València 50 - RC Sitges 3

Divisió Honor B Espanyola

Es jugava la penúltima jornada de la Divisió Honor B Espanyola on el RC Sitges tenia l'oportunitat de puntuar en la visita al camp del CR San Roque de València i dependre d'ell mateix per evitar el descens directe a la darrera el dissabte 15 d'abril.

El resultat 50 a 3 favorable al San Roque no reflecteix la bon joc sitgetà que sols li va faltar traduir en punts, les no poques vegades que s'acostaren a línia de marca rival. De fet, a la primera meitat s'imposaren les defenses, essent els del Garraf els primers a anotar mitjançant un cop de càstig (0-3) que finalment resultarien els únics punts pels de la Blanca Subur. Però la disciplinada i soferta defensa sitgetana finalment es va esquerdar i als darrers 10 minuts del primer període els locals capgiraven el marcador amb un cop de càstig i dues marques transformades que establien un 17 a 3 al descans, un avantatge pels locals potser excessiu, però merescut.

A la represa el Sitges va sortir per totes i tancar als del Túria a la seva 22, estan molt a prop de marca en cada acció, el que suposaria està novament en la lluita per la victòria, però una intercepció donava lloc a la tercera marca local que trencava definitivament el partit i creiem una mica també la moral sitgetana 24 a 3.

D'ençà fins al final un monòleg del San Roque que anotava fins a 4 assaigs més que establien el definitiu 50 a 3, davant d'un Sitges conscient de la derrota als darrers 30 minuts de partit i amb el cap ja al darrer partit de lliga al Nou Santa Bàrbara.

I és que tot es jugarà a una carta el dissabte 15 d'abril entre el CN Poble Nou i el RC Sitges per evitar la penúltima plaça a la classificació i que dona lloc a descens directe. Els barcelonins visiten un Toro a Mallorca que necessita la victòria per arribar fins a la tercera plaça i el Sitges rep un Akra d'Alacant que pot arribar que no s'hi jugui res o bé que necessiti la victòria, tot dependrà dels resultats del mateix 15 d'abril a la tarda. De l'únic que podem estar ben segurs és que els jugadors del Sitges ho donaran tot i que l'afició local estar al seu costat en aquest darrer partit del campionat.