Gent gran

Canyelles, amfitriona de les caminades A Cent cap als 100 aquest dimecres

La caminada, d'uns 6 quilòmetres i de dificultat baixa, començarà cap a les 10:15 hores del matí des de la Sala Multicultural, on prèviament els participants hauran esmorzar

Canyelles, amfitriona de les caminades A Cent cap als 100 aquest dimecres. Ajuntament de Canyelles

Canyelles, amfitriona de les caminades A Cent cap als 100 aquest dimecres. Ajuntament de Canyelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Canyelles és el municipi amfitrió d’una nova caminada del programa de sortides de la gent gran A Cent cap als 100, impulsat Per la Diputació de Barcelona. Aquest dimecres 12 d’abril rep la visita dels grups de caminants de les poblacions de Centelles i Sant Joan de Vilatorrada. Són al voltant de 150 persones que faran un recorregut pels camins de l'entorn del municipi.

La caminada, d'uns 6 quilòmetres i de dificultat baixa, començarà cap a les 10:15 hores del matí des de la Sala Multicultural, on prèviament els participants hauran esmorzat.

Cap a les 13:30 hores està prevista l'arribada dels participants de nou a la Sala Multicultural on es clourà la passejada i es farà un dinar de germanor.

Canyelles forma part del programa A Cent cap als 100 de la Diputació de Barcelona, que s'ha reprès aquest 2023 després d'una aturada per la pandèmia. En aquesta edició Canyelles ja ha participat en dues caminades, una a Centelles i l'altra a Sant Joan de Vilatorrada, municipis que ara participen en la caminada de Canyelles.

En aquesta edició s'han programat 4 caminades

1. El 22 de febrer a Sant Joan de Vilatorrada

2. El 9 de març a Centelles

3. El 12 d'abril a Canyelles

4. Els dies 9, 10 i 11 de maig. Cloenda del Cicle. Lloc encara per determinar.

El programa de les passejades per a la Gent Gran, A cent cap als 100,  té com a objectiu principal proporcionar al col·lectiu de la gent gran els beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta  i a més ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de diferents poblacions de tot Catalunya i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran a més a més de la part socialitzadora en què s’aprofita l’intercanvi per conèixer persones d’altres municipis.

Es fan caminades que no excedeixen les tres hores i que oscil·len entre els sis i els deu quilòmetres. Aquestes caminades estan adaptades a les possibilitats i les necessitats de la gent gran, es tracta de recorreguts suaus i assequibles. La majoria dels trajectes transcorren per pistes forestals o camins de muntanya, reduint al màxim els trams urbans.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local