Partit plàcid pels vilanovins davant del cuer de la competició

CB Regina - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

CB Regina 53 - 95 CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia

Un bon inici permet els grocs agafar ràpidament un còmode avantatge. Tot i això, els locals segueixen lluitant cada pilota i es mostren efectius en atac. La deficient defensa de l'1 contra 1 dels nostres permet cistelles fàcils dels locals. 33 a 48 i marxem al descans amb un mal regust de boca.

Inici de la segona part amb dos objectius clars: millora de la defensa individual i córrer en atac. Dit i fet, i parcial de 21 a 0 pel nostre sènior que acaba de finiquitar el partit.

Felicitar el rival per la seva actitud tot i la clara derrota.

Diumenge vinent, nou repte davant el Casal de Vilafranca.