Handbol Sant Quirze B -  Handbol Ribes A. Eix

Handbol Sant Quirze B - Handbol Ribes A. Eix

Handbol 2a Catalana - Jornada 24

Handbol Sant Quirze B 32- 30 Handbol Ribes A

El St Quirze B i el Ribes van mostrar una bona dinàmica de joc tant en atac com en defensa. Durant els 10 primers minuts el marcador va estar bastant igualat. Acte seguit l’electrònic es va congelar durant 6 minuts, ja que es van acumular diverses jugades d’ambdós equips sense èxit a cause d’errors de llançament per la pressió de les defenses.

Després d’un temps mort, al minut 19 els jugadors de l’Handbol Sant Quirze semblava que baixaven la guàrdia i els roig i negres van aprofitar l'ocasió per generar jugades  eficients que els va permetre crear una diferència a favor en el marcador .

Els locals intentaven marcar, però la robusta defensa de l’Handbol Ribes no els deixava sobrepassar la barrera i els llançaments no van resultar encertats. Els vermells van anar sumant gols per a posar-se +7 al minut 26. Es va arribar al descans amb el resultat de 14-19.

A la segona part, els ribetans van sortir amb la mateixa motivació de sempre. Semblava que tenien moltes possibilitats a guanyar el partit, ja que els rivals es van mostrar més dèbils als últims minuts de l’anterior part.

Passats els primers 5 minuts els del Garraf es van posar +8 (15-23), seguint amb la mateixa pressió i actitud que abans. Cal destacar la bona defensa del dorsal 61 (Iker Martínez). El avançat sentiment de celebració per la possible victòria es va anar atenuant conforme anaven transcorrent els minuts.

Els vermells van intentar resistir però els rivals van començar a treure tot el seu potencial i la seva actitud guanyadora. A poc a poc van anar sumant gols i es van posar prop de l'empat . La sort no va estar del costat dels ribetans.

Després d’un temps mort demanat per l’entrenador visitant els roig i verds van agafar empenta i, encoratjats, van seguir lluitant per a arribar al minut 22 amb un empat a 29. El nostre equip no s’ho podia creure, i per molt que intentaven superar el marcador i resistir, el nerviosisme no els deixava i els locals van acabar guanyant 32-30.

Derrota molt dura pel nostre equip. A partir d’ara no podem baixar la guàrdia en cap moment si ens volem mantenir entre els dos primers classificats.

Següent jornada a casa el 29 d’abril a les 17:00hs. contra Fundació Handbol Sant Vicenç, un partit molt important contra uns rivals molt durs que s’ha de guanyar si o si.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Pau Batlle, Ivan Moya (2), Iker Martínez (2), Toni López (9), Ian Ramírez, Óscar Fernández (5), Iván Roldán (2), Pol Fernández (7), Pere Noguero (2), Martí Monasterio, Víctor Rubio, Roger Reverter (1), Uri Bañez.

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 10

Vilamajor 29 - Ribes Sènior Femení 26

El Sènior Femení del Handbol Ribes ja no es jugava res en l'últim partit de lliga a Sant Antoni de Vilamajor. Des de l'última jornada ja eren subcampiones i estaven classificades per a jugar les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata.

A pesar que les locals tampoc es jugaven res (tercer classificades) els dos equips van jugar amb intensitat i a bon nivell. Per part del Ribes el matx va servir com a preparació per a les fases d'ascens. Els tècnics van repartir minuts, van plantejar estratègies noves i van exigir en tot moment un ritme de joc elevat. En la primera part les visitants sempre van tenir un lleuger avantatge en el marcador i es va arribar al descans amb el resultat de 12 – 13.

Molta igualtat també en la segona part ja que cap dels dos equips aconseguia imposar el seu joc. Alternances en el marcador fins al minut 55 (25 – 25) i tot s'anava a decidir en els últims instants del partit. En els últims 5 minuts el Vilamajor va ser més eficient i va tenir una mica més de sort. Va aprofitar molt bé el plantejament poc habitual del Ribes. Parcial de 4 -1 i victòria per a les locals per 29 – 26.

Acaba la fase pel títol. El Ribes (subcampió) és l'equip que més gols ha marcat (314 gols) i té la segona millor defensa (255 gols encaixats) per darrere del campió, el Palautordera.

La progressió de les ribetanes en els últims anys ha estat admirable. Han passat d'acabar quartes de Primera Catalana l'any 2019 a aconseguir el subcampionat de Lliga Catalana en 2023.

Queda per disputar la part més emocionant de la temporada, les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata que se celebraran del 12 al 14 de maig (sorteig de seus i grups el 3 o 4 de maig).

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (5), Kamila Rolón (4), Cristina Hernández (4), Naiara Aragón (0), China Sánchez (2), Anna Gargallo (4), Laura Roldán (1), Joana Santiago (1), Judit Olivella (1), Alba Serrano (4)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 33%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 23%.