Handbol

Amb les piles carregades

Handbol 2a Catalana / Jornada 25

Handbol Ribes A 40 - 28 Fundació Handbol Sant Vicenç

El passat dissabte els roig i negres van jugar a casa contra la Fundació Handbol Sant Vicenç. Durant l'escalfament es va veure als nostres jugadores molt concentrats ja que aquestes últimes jornades de la temporada seran clau per aconseguir l’ascens de categoria.

Durant els 5 primers minuts el partit va estar molt igualat (+1, -1), però ràpidament els locals es van fer amb el marcador. Primera part notable del porter dels vermells, Jordi Bermejo, que va aconseguir una gran efectivitat (14 aturades de 29 llançaments).

Aquest fet va motivar a tot el conjunt ribetà. Jugades ben elaborades, molt d’encert de cara a porteria  i una defensa enèrgica es van traduir en una diferència cada vegada més àmplia en el electrònic A més a més el Ribes va a aprofitar un temps mort demanat per l’equip rival i va aprofitar les seves bones sensacions per acabar la primera part amb  21-15.

La represa del partit també va ser molt positiva. L’equip vermell va trepitjar la pista amb moltes ganes d’aconseguir la victòria, punt a favor que es veia reflectit a la grada de l’Handbol Ribes, la qual va animar eufòricament durant tot el temps de joc. Canvi de porter a l’equip del Ribes. L’ Eric Lubiano també va aconseguir una efectivitat molt alta i va aturar 11 dels 24 llançaments a porteria.

Semblava que estigués en sintonia tot plegat, el nostre equip amb molt bona actitud, la grada engegant i empenyent als jugadors i un bon joc net per part dels dos equips. Teníem la sensació de que res ens podia aturar, tot el pavelló es va unir emocionalment per donar forces. Finalment, el partit va acabar tal i com s’esperava, amb un resultat de 40-28, fent que el nostre equip carregui un altre cop les piles per seguir lluitant fins al final.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Ivan Moya (3), Iker Martínez (2), Toni López (11), Ian Ramírez, Óscar Fernández (2), Pol Fernández (9), Pere Noguero (5), Martí Monasterio (2), Víctor Rubio (1), Roger Reverter (1), Uri Bañez (3), Obi Andreu (1).

Propera jornada contra els actuals líders: Club Handbol Sant Andreu A, a casa dels rivals el dissabte dia 6 a les 19:10h. L’Handbol Ribes necessita tot el suport possible per aconseguir l’ascens tan esperat !