Futbol 7

Matemàticament encara es pot

A falta de tres jornades per acabar aquesta lliga el CE. Nova Olivella Ferdolç, jornada 15, Annex.2, 22:30h, tenía l’opotunitat de poder retallar punts amb un FC.Fisiolab, setè, que amb 15 punts ja no es juga res, i no lluitarà per l’última placa. Un partit per demos-trar deixant a un costat els punts i la classificació on el Nova sortia com un moto.

Durant la primera part semblava que podia arribar la segona victòria de la temporada amb un 0 a 2 al descans, amb dos grans gols de Marco Antonio i Adrià Condial. La se-gona part començava amb domini olivellenc i semblava que el “bajón” d’altres partits, no es donaria en aquest. El Fisiolab FC, sense res que perdre i molt a guanyar intensificava el ritme del partit i tenia varies oportunitats per poder acostar-se al marcador. I com diu la dita “tanto va el cantaro a la fuente, que al final se rompe”, dit i fet, un Nova que ju-gava amb foc i que al final es va cremar, arribant a empatar l’equip de casa i la pitjor desgràcia, posar-se per davant a dos minuts del final, destrossant la il·lusió de jugadors i aficionats que omplien l’annex. A la banqueta, un míster desqüiciat sense saber com re-accionar i amb la incredulitat de no saber que dir, amb una temporada per no recordar.

Sembla que des de aquell equip de somni dels primers anys de competició en el que es va aconseguir l’ascens a segona A, no s’ha pogut aconseguir tornar a fer un equip a mida per poder somiar.

Matemàticament a falta de tres jornades comença a ser difícil poder atrapar al vuitè clas-sificat, el Xiringuito FC que hauria de perdre tots el partits, i el Nova guanyar-los per no quedar últim.

Tocarà la temporada 2023-24 tornar a planificar un equip guanyador, això si treballant el tema mental, amb un pensament guanyador, perquè si alguna cosa no falta és qualitat.