Victòria treballada i desitjada

Un altre derbi comarcal per les noies de Vilanova

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

BF Cornellà 83 - 94 SM CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia

Victòria treballada i desitjada del sènior masculí davant d'un rival directe en la lluita per les primeres posicions. Primer quart on donem massa facilitats als locals des del perímetre exterior. 29 a 20 pel Cornellà.

Clarament, tenim un problema defensiu. Ajustem doncs en defensa i això ens permet atacs més treballats. Parcial de 10 a 0 per començar el 2n quart i capgirem el marcador.

Durant la segona part, avantatges pels grocs i un Cornellà que no es rendeix en cap moment. Els vilanovins fan una exhibició d'intensitat defensiva i de lectura i gestió del partit i s'enduen els dos punts que els permetran lluitar per la segona posició.

Bàsquet Sitges La Oca 37 - Sènior femení AKO 38

Aquesta vegada un inici molt fluix en el rebot defensiu i les pèrdues de pilota, provoca un avantatge de +10 per les sitgetanes.

Tornant dels vestuaris, les vilanovines sabien que havien de corregir aquests dos aspectes per voler plantar cara a un rival directe en la classificació. I dit i fet, un tercer període brutal, increïble, una actitud defensiva immillorable, deixa amb 3 punts a les locals i empaten el partit arribant al 31-31.

Els últims deu minuts, la dinàmica contínua, i amb coratge, esforç i orgull, les vilanovines s'emporten el derbi amb un marcador ajustat.

Aquestes noies estan amb una dinàmica ascendent, i cada setmana ens ho estan deixant clar!!!

Cada moment és únic, i tots els dies ens han de servir per sumar i gaudir!!!