Empat agredolç

Handbol Ribes A. Eix

Handbol 2a Catalana / Jornada 26

Club Handbol Sant Andreu A – Handbol Ribes A   29 - 29

El passat dissabte, els roig i negres van jugar contra el lider. Un partit molt esperat pels ribetans, ja que estaven en segona posició a només dos punts.

L’inici del partit no va ser gaire fàcil pels visitants, ja que els de Sant Andreu van desplegar les seves qualitats defensives i ofensives des del minut zero.

Els nostres jugadors sabíen que seria un partit complicat i molt igualat i es van unir per a donar-ho tot en la pista. Des del primer minut de joc, l’Handbol Ribes va estar molt adentrat al joc, van tenir una actitud molt competitiva i guanyadora.

Els 60 minuts de partit van ser molt equilibrats. Les defenses eren murs indestructibles que van provocar moltes situacions de passiu amb algunes exclusions, i van produir que l’atac dels uns i els altres trontollés en moltes ocasions.

A la primera part, semblava que el Club Handbol Sant Andreu podia dominar el partit. Van estar durant els 15 primers minuts per damunt del marcador, tot i que amb un sol gol de diferència. El partit estava molt ajustat i a causa d'alguns errors dels locals els ribetans al minut 20 van empatar (10-10). La primera part va concloure amb un marcador de 14 - 16.

El retorn a pista va resultar favorable pels visitants. Aquests es van aconseguir posar un +3 al marcador, i fins el minut 50 de joc, es situaven gairebé tota l’estona amb 2 gols per sobre dels líders. Els nervis estaven a flor de pell i la competitivitat cada cop es feia més gran. Va ser llavors quan els locals van prendre empenta i a partir del minut 55 és on es va decidir el partit.

Aquests últims minuts van ser claus. Va arribar l’empat (27-27) i la grada, plena de gom a gom, es mostrava eufòrica. Les banquetes dels equips desprenien inquietud i nerviosisme.

Últim minut i l’entrenador visitant va demanar temps mort per treballar una última jugada ofensiva, però un cop més, els locals van mostrar una defensa ràpida i efectiva que va impedir aquest gol tan desitjat. Així doncs, el resultat final va ser 29  -29.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Ivan Moya (6), Iker Martínez, Toni López (6), Ian Ramírez, Óscar Fernández (1), Pol Fernández (8), Pere Noguero (3), Martí Monasterio (1), Víctor Rubio (2), Roger Reverter (1), Obi Andreu (1), Ivan Roldán.

Propera jornada a casa el diumenge 14 contra Handbol Sant Cugat C, a les 17:45hs.