Gimnàstica

Bronze pel CG Vilanova en Base 6M

Laia Mallén . Eix

El 6 i 7 de maig es va celebrar a Santa Pau, Girona, la 3a. Fase de la Copa Catalana en categories Base 6-7-8-9-10.

En categoria Base 6M cal destacar el bronze de Laia Mallén, que va ser 3a. a la general i 2a. a Barra en la classificació per aparells. Gran èxit per aquesta gimnasta que tornava a la competició després d'una forta lesió. També van competir en aquesta categoria Berta Figuerola, 19a. a la general i Adriana Genís, 5a. a Terra. L'equip va finalitzar en 6a. posició.

En categoria Base 6G, Lucía Cortés va ser 13a. a la classificació general i Maria Moreno va aconseguir la 4a. posició en l'aparell de Terra.

En categoria Base 8P, Alba González va millorar la seva classificació finalitzant en 6a. posició a la classificació general.

En categoria Base 9, Natasha Craven va aconseguir la seva millor posició a Terra amb la 5a. plaça per aparells.

Fins aquí les fases classificatòries en les categories Escolars i Base Gaf, aviat sabrem el resultats finals i quantes gimnastes accedeixen al Campionat de Catalunya 2023.