Sumen la seva 10ena victòria en la segona volta per continuar buscant l’ascens

Els homes de Guillem Moliné . Eix

Handbol 2a Catalana / Jornada 27

Handbol Ribes A 29 - 23 Handbol Sant Cugat C

Després de la fita històrica aconseguida pel femení hores abans (ascens a División de Honor Plata), el conjunt ribetà es presentava amb l’objectiu de sumar dos punts vitals per continuar lluitant per la segona posició de la classificació.

Els jugadors locals van començar el matx amb certs moments de desconnexió en atac, però les aturades del seu porter Jordi Bermejo en els primers minuts de joc els van endollar ràpidament. Després d’uns primers minuts amb igualtat en el marcador, el Ribes va fer un parcial de 4 a 0 en els darrers 10 minuts de la primera part per arribar amb avantatge a la mitja part. (11-7).

Durant els primers minuts de la represa l’ Handbol Sant Cugat va estrènyer el marcador reduint fins a només 1 gol el coixí amb el qual comptava el Ribes (15-14 al minut 40).

Després d’uns minuts de domini visitant, els vermells van tornar a mostrar la seva millor cara en defensa, fet que els hi va donar peu a recuperar moltes pilotes i a poder córrer al contraatac. En el darrer quart d’hora de joc els locals només van rebre 7 gols i en van marcar 11. El partit va finalitzar amb el resultat de 29-23.

Una nova victòria dels homes de Guillem Moliné que els deixa en segona posició, amb un partit més que els seus perseguidors, però amb encara opcions d’aconseguir l’ascens de categoria.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Ivan Moya, Iker Martínez, Toni López (6), Ian Ramírez, Óscar Fernández (4), Pol Fernández (3), Pere Noguero (3), Martí Monasterio (2), Víctor Rubio, Roger Reverter (5), Obi Andreu (2), Ivan Roldán (3), Noel Hernández (1).