Mar obert

Es posen en marxa les classes de Marxa Aquàtica, una nova modalitat per practicar a la platja de Vilanova

Es faran entre setmana, per a majors de 60 anys, i en cap de setmana oberts a tothom

Es posen en marxa les classes de Marxa Aquàtica, una nova modalitat per practicar a la platja de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Es posen en marxa les classes de Marxa Aquàtica, una nova modalitat per practicar a la platja de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Per tal de seguir promovent l'activitat física i donar a conèixer noves modalitats esportives, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant la Regidora d'Esports iniciarà a partir del mes de juny diversos tallers de Marxa Aquàtica.

Es tracta d'una activitat física que consisteix a caminar dins l'aigua, en paral·lel a la costa, amb un nivell d'aigua entre el melic i les aixelles. Aquesta pràctica té una vessant lúdica, competitiva o pot ser una eina per millorar la salut. Entre els seus beneficis hi ha l'enfortiment muscular i cardiovascular, el treball d'equilibri i resistència i l'enfortiment del sistema immunitari.

Per tal d'oferir una formació adequada, es faran classes per a majors de 60 anys, els dies 6 i 8 de juny de 9 a 10.15 hores. I els dies 17 i 18 de juny, en el mateix horari, obert a la resta de persones interessades. A més de les classes tècniques de Marxa Aquàtica, el grup també farà una travessa. La formació anirà a càrrec de Lluís Camell de l'entitat emsentobé.

En tots els casos la inscripció està limitada a 14 participants, per ordre de sol·licitud. El preu és de 5 €

Les persones interessades poden fer una preinscripció per correu electrònic esports@vilanova.cat o bé trucant al telèfon de l'Ajuntament 93 814 00 00 a l'extensió 3340. Perquè la inscripció sigui vàlida cal passar per la Regidoria d'Esports, plaça de la Vila 12, 3r pis, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i fer efectiu el pagament de l'activitat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local