Gimnàstica

Dos ors i dues plates per la Via Olímpica del CG Vilanova

Aquesta era la 3a. fase classificatòria pel Campionat de Catalunya 2023

Escolar D, Base 1-8. Eix

EL 20 i 21 de maig es va celebrar a Sta. Pau, Girona la 3a. Fase de la Copa Catalana en categories Via Olímpica.

Les gimnastes entrenades per la Lidia Castillejo van obtenir molt bons resultats.

En V.O. 5, Nerea Sampietro va aconseguir la plata a la classificació general amb la 1a. plaça a Salt i la 3a. a Terra en la classificació per aparells.

En V.O. 4, Carlota Moreno va guanyar l'or a la classificació general, va ser 1a. a Terra, 2a. a Paral·leles i 3a. a Salt i a Barra. En aquesta mateixa categoria Greta Jasanada va concloure en 7a. posició a la general.

En V.O. 3, Gala Martínez va obtenir la plata a la classificació general, sent 1a. a Terra i 3a. a Salt per aparells.

En V.O. 2, Ona Pons va finalitzar en 6a. posició a la classificació general amb la millor nota a Salt en la classificació per aparells.

En V.O. 1, Neus Massana guanya l'Or a la classificació general, obtenint la 2a. plaça a Paral·leles i Barra per aparells.

Amb aquests resultats, totes elles es classifiquen al Campionat de Catalunya 2023 i en nivell Escolar i Base el C.G.Vilanova aconsegueix classificar un total de 29 gimnastes.

En categories Escolar D3 i D4P, es classifiquen 10 gimnastes: Violeta Sontheimer, Diana Gasparini, Ariadna Plandolit, Naiara Madrid, Jana Mora, Aina Rovira, Paula Domínguez, Gisela Calvo, Mariona Guerrero i Olalla Gutiérrez.

En categories Base 1-8, es classifiquen 19 gimnastes: Leyre Lozano, Valeria Martínez, June Mejías, Rim Chemlali, Berta Estrada, Duna Puig, Ariadna Gol, Edith Sans, Queralt Carmona, Cloe Lirola, Noa Rosalen, Júlia Horta, Alba Almirall, Nerea Pascual, Sabrina Royo, Berta Figuerola, Adriana Genís, Lucía Cortés, Alba González.

Gran resultat dels equips GAF i de l'equip tècnic format per Lidia Castillejo, Encarni Adsuar, Judit Olià i Nadia López.