Un Sitges de Primera Catalana

Felicitats Campions

Un Sitges de Primera Catalana. Eix

FUNDACIO ALT VILAFRANCA 1 - UE SITGES A  4

L’empat del Cubelles al camp del Sporting de Gavà sumant la victòria a Vilafranca dels de Toni Salido els fa campions a manca d’una jornada assolint la categoria

Ha hagut de ser al Municipal de Vilafranca i davant d’un dels conjunts que millor proposta futbolística te, la fundació Atl. Vilafranca on l’equip sitgetà jugant uns dels millors partits d’aquesta segona fase amb golejada inclosa, certificaven amb manca d’una jornada el somiat ascens a primera no abans de remuntar un gol de falta executat de meravella per la seva referencia de gol, l’0riol Boada a la primera meitat.

Els gols de Gery el primer al minut 38 d’un remat exquisit i sense angle i el segon al 44 en una magnífica jugada d’atac en que un dels destacats Josele feia pantalla per que tot sol lliure de marca Pascua donés la volta al marcador posant el 1 a 2 amb el que s’anava al descans, a la represa jugant més a la contra aquest Sitges li va fer molt de mal als locals que amb un futbol de molta qualitat anul·laven als vilafranquins i li van fer dos gols més però van poder fer més, el tercer de traca de Josele al 57 de taló i el 4 a 1 magnífic i segon d’Alejandro  Pascua en una molt bona jugada d’atac del equip al minut 84, després amb xiulet de l’àrbitre Victoria Petrova esclatava la festa al camp, s’havia aconseguit l’ascens i els jugadors van gaudir del seu espai, per fi aquest Sitges era de Primera Catalana.

“Ostres, per fi ho hem aconseguit, hem patit molt però al final sabíem que ho gaudiríem i de quina manera, felicitar als jugador per la feina, hem tingut partits dolents però de seguida ens hem recuperat i se n’han sortit com han fet tot l’any, estic molt content i molt satisfet, agrair a la Junta i a l’Àngel per tot el suport donat” així es manifestava un pletòric Toni Salido a la fi del partit a la vegada que felicitava al seu cos tècnic pel treball fet.

UE Sitges A: Nito, Álvaro  Montesinos, Gerard Rovira, César Gutiérrez, (Sacris 87) Gery, Jota, Martí Mañé, (Dani Midcley 77) Josele, (Victor Morillas 82) Alejandro Pascua (Over Ramos 87), David Gómez i Javi Lara.

Els campions rebrant aquest dissabte en la darrera jornada de la segona fase al Sant Ildefons conscient que una victòria al Municipal d’Aiguadolç amb una relliscada del Gornal davant l’Sporting Gavà li pot donar l’ascens mentre que l’equip sitgetà que ja ho te tot fet un triomf davant la seva afició seria tot un bon comiat de la segona regional, l’hora d’inici a dos quarts de sis.