El CH Ribes masculí segueix a la lluita per l’ascens de categoria

CH Ribes masculí . Fany Gómez

Handbol 2a Catalana / Jornada 28

C.E. Tortosa 32 - 35 Handbol Ribes A

El diumenge a la tarda el Sènior Masculí del Club Handbol Ribes tenia un desplaçament complicat a Tortosa. Tot i que l’equip local ja tenia certificat el descens a 3a Catalana i era el seu darrer partit d’aquesta categoria semblava a que esdevindria un partit complicat i ferragós, i així va ser.

Als roig i negres els va costar arrencar durant els primers minuts de partit. El CE Tortosa es posava per davant a l’electrònic i costava que el CH Ribes agafés una dinàmica positiva al terreny de joc.

S’anava apropant la meitat de la primera part i l’equip visitant començava a agafar ritme, posicionant-se per davant del marcador fins al final de la trobada.

Els visitants van acabar la primera part amb bona actitud defensiva acompanyada de un  mur a la porteria, i amb conseqüència, sortides al contraatac.

La segona part s’iniciava amb la mateixa dinàmica defensiva i ofensiva. Això va fer que el CH Ribes agafés la màxima diferència al marcador (19-25).

A l’equador de la segona part, l’equip local va treure totes les forces perquè no s’escapés el seu últim partit a la categoria, però els vermells van saber controlar la diferència de gols aconseguida i van acabar amb la victòria a domicili per 32-35.

Cal esmentar que el Club Handbol Ribes segueix a la lluita de l’ascens de categoria. Aquest es decidirà el pròxim diumenge al Pavelló Municipal de sant Pere de Ribes a les 12h.

L’equip ribetà ha de guanyar el partit davant l’Handbol Berga i esperar una derrota de l’AE Aula davant l’Handbol Sant Vicenç a la mateixa hora. El diumenge es preveu un matí d’infart al Municipal, us hi esperem !

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Pau Batlle (4), Ivan Moya, Iker Martínez, Toni López (4), Ian Ramírez (2), Óscar Fernández (4), Pol Fernández (4), Pere Noguero (3), Martí Monasterio (3), Víctor Rubio, Roger Reverter (1), Ivan Roldán (7), Uri Báñez (3).