L’infantil masculí de l’AB Vendrell es proclama campió de Catalunya

Els taronges, van superar per 71-76, al Martinenc, en una final jugada a Salt

L’infantil masculí de l’AB Vendrell. Eix

FC MARTINENC BÀSQUET - 71 AB VENDRELL - 76

L’equip infantil masculí de l’AB Vendrell, va arrodonir, aquest passat cap de setmana, una gran temporada, aconseguint, el campionat de Catalunya, de la seva categoria, Nivell A, en una final a quatre, disputada a Salt, amb els campions, de les quatre demarcacions catalanes.

Els taronges, van arribar, a aquesta final a quatre, com a campions de Tarragona, al superar, fa quinze dies, en la final, per 92-68, al CB Tarragona Blau, un resultat, què, els donava el campionat territorial i el bitllet per anar a les finals pel campionat de Catalunya. A Salt, dissabte, els vendrellencs, superaven, per 78-53 al Força Lleida, en una semifinal, dominada pels d’Ivan Espallargas, que van ser superiors, al campió lleidatà i classificant-se, per la gran final de diumenge, davant el Martinenc, què, per la seva banda, superava, per 82-71 al Bàsquet Girona Blanc, en l’altre semifinal. La final davant el Martinenc, va ser molt intensa i jugada amb molt de ritme, amb un Vendrell, que va agafar la iniciativa, en el marcador, que li va servir per arribar al descans, amb un 31-39, favorable.

A la segona part, el joc es va igualar, encara, què, els taronges, mantenien l’avantatge, els del Guinardó, anaven retallant el marcador, amb una defensa més intensa, què, va provocar pèrdues, en els del Baix Penedès, què, veien, com el partit s’ajustava, a manca del darrer període. Un últim quart d’infart, on el Martinenc, capgirava el resultat, posant-se tres punts per davant, però, els vendrellencs, van contestar, ajustant la defensa, què, va provocar errades en l’atac rival i trobant l’encert de cara a cistella, en el tram decisiu de partit, què, finalment, els va donar la victòria, per 71-76 i el campionat de Catalunya. Cal felicitar a tot l’equip i staff, per aquest èxit aconseguit, que, confirma el bon moment, del bàsquet base de l’AB Vendrell.

Destacar, també, l’equip infantil femení de l’AB Vendrell, que, jugava, aquest cap de setmana, la final a quatre de Catalunya, de Nivell A, que, es disputava a Artesa de Segre. Les taronges, es van classificar, per aquesta fase final, com a campiones de la demarcació, al derrotar per un ajustat 49-48, al Reus Deportiu, en una final jugada al pavelló reusenc, fa dues setmanes. A Artesa de Segre, les de Maria Usón, perdien la semifinal, de dissabte, davant, el CB Lleida per 58-73, en un partit que van dominar fins al setè quart, però, que la manca d’encert, en el tram final i un arbitratge, què, les va collar, en excés, no les va permetre, arribar a la final. Diumenge, en el partit pel tercer i quart lloc, les del Vendrell, cedien, per 55-40 davant el Bàsquet Girona-Uni, classificant-se, en un meritori quart lloc de Catalunya. El campió seria el Basket Almeda, que superava, 65-60 al Lleida en la final.