Gimnàstica

Resultats de l’AE Gimnàstica Baix Penedès al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística 2023

Gimnastes base 1 i 2 campeonat Catalunya. Eix

13 gimnastes de l'Associació Esportiva Gimnàstica Baix Penedès es van classificar després de les 3 fases de Copa Catalana per al campionat de Catalunya de gimnàstica artística on només es classifiquen les 20 millors de cada categoria i 5 per aparell. Les representants classificades que van participar van ser:

En categoria base 5P Aina Marina que aconsegueix la medalla de bronze a la classificació general sent 2a en barra.

En categoria base 2P Mariam Kartele, Àfrica Martin i Laura Cañas van fer una excel·lent competició sent Laura Cañas medalla de bronze a la classificació general i medalla d'or i campiona de Catalunya a terra. A les 3 components de l'equip se'ls va atorgar el 3er lloc per equips de la 3a fase de Copa Catalana en què no van rebre el seu premi per un error informàtic per part de la federació el qual van rectificar.

A Categoria base 2G la representant va ser Marina sanchez a l'aparell de Paral·leles obtenint una excel·lent 8ena posició.

En categoria base 1G Abril López va aconseguir una excel·lent 6ena millor nota en terra i 8ena en barra.

En categoria base 3M Ainara Arcos va aconseguir la 7ena millor nota de terra.

En categoria base 4P Anaís Honrubia va aconseguir la 16 millor nota de barra malgrat una caiguda.

En categoria Base 4M Naiara Carbonell aconsegueix la 9a millor nota de paral·leles

En categoria base 6P Summer Batalla aconsegueix una 17ena posició malgrat una caiguda a terra sent 4a en barra 7ena millor nota en paral·leles.

En categoria base 8G Cristina Medinilla aconsegueix la 8a posició malgrat una caiguda en paral·leles sent 5ena a barra i 6ena a terra.

En categoria D4P Júlia Cuen aconsegueix un excel·lent 9è lloc sent 6ena millor nota en barra i 6ena millor nota a terra.

En categoria D4G Txell Cusidó aconsegueix un excel·lent 6è lloc sent 4a en terra.

La setmana vinent 14 gimnastes de l'associació posen rumb a Lanzarote per participar al campionat Nacional base on participaran per 2n any en un campionat Nacional.