Els sitgetans aixequen un 3 a 2 advers a les acaballes del partit

Imatge d'arxiu. Iván Jiménez

Copa Catalunya amateur

La Florida B 3 – UE Sitges A 4

Patint més del previst el Sitges superava la quarta ronda de la Copa Catalunya amateur, els de Toni Salido i Sergio Alcaraz s’imposaven per 3 a 4 al camp de La Florida B campió del grup 18è de la quarta Catalana en un partit molt incòmode pels d’Aiguadolç.

Només començar el partit, al minut 2, Josele avançava a l’equip sitgetà, després amb el transcórrer els minuts degut a jugar en un camp de reduïdes dimensions l’equip donava mostres de les dificultats que tindria per fer-se amb el partit, al minut 11 arribava l’empat però al minut 39 de penal Carlos Henarejos tornava a posar als de la Blanca Subur per davant.

A la represa els locals donaven la volta al marcador, l’empat de penal i el 3 a 2 al minut 60 restaven minuts per la reacció i de fet Edgard dobles que havia sortit en aquesta fase del matx errava un penal al 68 aconseguint empatar al 80, després és cert que reaccionava de la millor manera l’equip fent el quart i el del triomf Victor Morillas al 85, s’havia fet els més difícil i per tant va caler jugar amb molt de cap aconseguint el triomf no abans de patir i de debò davant una Florida molt combatiu i complicat.

UE Sitges A: Nito (Enric Brunat 46) Álvaro Montesinos, Carlos Henarejos, (Victor Morillas 63) César Gutiérrez, Jota, (Dani Midcley 52) Mery Coolibaly (Edgard Doblas 63) David Gómez (Over Ramos 56) Jaume Font, (Alejandro Pascua 56) Javi Lara i Marc Cols.

El centrecampista Carles Martínez de 32 anys és el primer fitxatge per la temporada 2023 -2024 de l’UE Sitges A, la darrera temporada la va començar amb el Martinenc del grup 2 de la Primera Catalana però deixava aquest club el mes d’octubre, la nova incorporació del Sitges també ha jugat al Viladecans, el Santboià, el Castelldefels i el Sant Feliuenc, te experiència a la Tercera Divisió i Primera Catalana.