Gimnàstica

1 or, 1 plata i 3 bronzes al Nacional Base pel CG Vilanova

Equip Base C.G. Vilanova. Eix

Del 21 al 25 de juny s'ha celebrat a Lanzarote el Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina on han participat centenars de gimnastes de tota Espanya.

El Club Gimnàstica Vilanova ha participat amb 12 gimnastes que han fet molt bon paper, aconseguint un or, una plata i tres bronzes.

En Base 1, Leyre Lozano va ser 5ena. a la General i 5ena. a Paral·leles, June Mejías va concloure 6ena. a Barra i 8ena. a Terra i Berta Estrada 7ena. a Paral·leles. La suma de les seves puntuacions les va fer pujar al tercer calaix del podi, aconseguint el Bronze per equips.

En Base 3, Queralt Carmona va ser 18ena. a la General i Cloe Lirola 15ena. a Paral·leles.

En Base 4, Noa Rosalén, va ser Subcampiona d'Espanya a la classificació general, Campiona d'Espanya a Barra i 5ena a Paral·leles.

En categoria Base 5, Sabrina Royo va guanyar el bronze a Salt i va ser 7ena a Paral·leles.

En categoria Base 6, Laia Mallén va guanyar el bronze a Barra i va ser 7ena a Terra. Adriana Genís aconsegueix la seva millor nota a Paral·leles i Berta Figuerola va ser 11ena a Salt.

En categoria Base 8, Alba González es va quedar a les portes del podi amb la 4a. posició a la classificació general i la 4a. posició a Salt.

En categoria Base 9, Natasha Craven va ser 11ena a la general i 6ena a Terra.

Grans resultats per totes les gimnastes i per l'equip tècnic format per Lidia Castillejo, Encarni Adsuar i Nadia López.