Gimnàstica

30 medalles pel CG Vilanova al Campionat de Catalunya absolut GAF i GAM

Equip GAF i GAM del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

El passat cap de setmana, 8 i 9 de juliol es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el Campionat de Catalunya Absolut de Gimnàstica artística Femenina i Gimnàstica Artística Masculina 2023.

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir un total de 30 medalles, 14 ors, 6 plates i 10 bronzes.

En Via Olímpica 1 GAF: Neus Massana va guanyar el títol de Campiona de Catalunya, va ser 1a. a la general, 1a. a Salt, 1a. a Barra, 2a. a Terra i 3a. a Paral·leles.

En Via Olímpica 2 GAF: Ona Pons va ser Subcampiona de Catalunya, 2a. a la general, 1a. a Terra, 1a. a Paral·leles, i 2a. a Salt.

En Via Olímpica 3 GAF: Gala Martínez va concloure 3a. a la classificació general i va guanyar l'or a Salt i a Terra.

En Via Olímpica 4 GAF: Carlota Moreno aconsegueix el títol de Subcampiona de Catalunya, 2a. a la General, guanyant l'or a Salt i a Terra i el Bronze a Barra. Greta Jasanada va finalitzar en 6ena. posició a la general i va guanyar 2 bronzes, un a Paral·leles i un a Terra.

En Via Olímpica 5 GAF: Nerea Sampietro va concloure en 11ena. posició aconseguint la 4a. posició en Paral·leles i la 5a. a Barra.

En Promoció 1 GAM: Adrián Acero va finalitzar en 19ena. posició a la general, en el seu primer campionat de Catalunya.

En Promoció 4 GAM: Rubén Pecellín va concloure 8è. a la general i va guanyar 2 Bronzes, un a Terra i un a Barra Fixe. En Llibert Villaubí va finalitzar en 10ena. posició, aconseguint la 6ena. posició a Poltre amb Arcs.

En Promoció 5 GAM: David Planas va guanyar el títol de Campió de Catalunya, aconseguint l'Or a la general, a Terra, a Poltre amb Arcs i a Anelles, Plata a Paral·leles i Bronze a Salt. Martí Gelida va finalitzar en 6ena. posició a la General, va ser 4rt a Poltre amb Arcs i 5è a Anelles i a Paral·leles.

En Base 5 GAM: Oriol Garcia va concloure 5è a la general i va guanyar l'Or a Salt i la Plata a Terra i l'Edgar Angel va ser 8è a la general guanyant dos Bronzes, un a Terra i un a Salt.

Grans resultats per l'equip femení entrenat per la Lidia Castillejo i l'equip Masculí entrenat per Xavi Tenor i Lluna Ruiz, ara els i les gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova de les categories Base i Via Olímpica es preparen pel Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Pamplona del 17 al 23 de juliol 2023