Futbol 7

El Pico Pala TM s’emporta el XI Torneig CE Nova Olivella-Ferdolç de futbol 7

XI Torneig d'Estiu CE Nova Olivella-Ferdolç de futbol 7. Eix

Tarda amb molta calor a l’Estadi Municipal d’Olivella per rebre als quatre equips participants a l’onzè torneig d’estiu del Nova Olivella Ferdolç.

Aquest passat dissabte, 15 de juliol a les 16:00h es feia la recepció dels quatre equips participans del torneig d’estiu 2023, els nouvinguts Yeni Komanda (amb un popurrí de jugadors de Vilafranca, Olivella, etc…) i l’Astro Kids, un vell conegut de la lliga de Vilanova, Pico Pala TM., i l’equip anfitrió, CE. Nova Olivella Ferdolç.

Un quadrangular amb format de tots contra tots amb dos camps de fútbol 7, amb una duració de 20 minuts per part, amb 5 minuts de descans, que començava a les 17h, després d’una xerrada amb els dos àrbitres i l’organització.

Els dos primers partits, CE. Nova Olivella Ferdolç vs Yeni Komanda, i Pico Pala TM. vs. Astro Kids. Un Nova, al Camp 1, que va donar molta guerra a un dels favorits durant la primera part però que finalment va caure per un clar, 1 a 7. L’altre partit al Camp 2, la portera de l’Astro Kids feia una exhibició de parades i mantenia al seu equip en la lluita pel partit, però en quan van posar en marxa la màquina, un altre dels favorits, Pico Pala TM., la segona part van destrossar a l’equip visitant per 7 a 0.

Descans de mitja hora sota un calor desproporcionada i segona ronda de partits, amb un Camp 1, Yeni Komanda vs. Pico Pala TM., partit important per ser líder i potser sentenciar el torneig, i al Camp 2, un Astro Kids vs. CE. Nova Olivella Ferdolç, un per continuar amb vida i l’altre per perdre totes les possibilitats de poder guanyar el torneig. Començava guanyant el Yeni Komanda, amb un paper molt destacat del seu porter Alex, però el Pico Pala TM, aconseguia l’empat abans de la mitja part amb contraatacs decisius. La segona part, era una lluita feroç d’anades i tornades per part dels dos equips que es jugaven mig torneig, i ser líder provisional, però dos errors de l’equip local feia que els visitants s’emportessin el triomf amb dos gols més, un de falta fora l’àrea i un altre de contraatac del que finalment seria ‘pichichi’, Joaquin Modesti, 1 a 3.

L’altre partit deixava sense opcions a l’equip amfitrió, Nova, que aguantava fins la mitja part, però que queia a la segona amb el mateix resultat del Camp 1, per 3 a 1. La última jornada marcaria el resultat del torneig, on el màxim aspirant amb dues victòries, 6 punts, es jugava amb el Nova, que no es jugava res, el títol.

Al Camp 2, partit de vida o mort entre el Yeni komanda i l’Astro Kids, amb els mateixos punts, 3. Aquests dos equips esperaven la derrota del líder, amb sorpresa del Nova, i seguidament la victòria d’un d’ells dos, per emportar-se el títol. Però el Nova no va ser mai cap problema pel Pico Pala TM, i amb un clar, 5 a 1, final, s’emportava el ple de punts, 9 i un torneig perfecte. A l’altre camp es deixaven la vida per guanyar el torneig o aconseguir la segona plaça els dos equips aspirants, on finalment el Yeni Komanda s’emportava el partit per 6 a 2, amb l’Astro Kids.

Gran torneig 2023 amb l’entrega de premis per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olivella, Jonay Reguera; els representats de la junta del CE. Nova Olivella Ferdolç, Jaume Carol (president), Stephen Lant (secretari), Rafael Linares (tresorer), i l’organitzador, Xavi Basart.

Ara toca l’estiu vinent, 2024. Després de l’èxit del torneig masculí s’està parlant de fer un altre femení amb el mateix format, 4 equips, paral·lel a aquest o en altres dates.

Classificació General, XI Torneig d’Estiu 2023, CE. Nova Olivella Ferdolç F.7:

1.- Pico Pala TM., 9 punts, 15 gols a favor, 2 gols en contra, +13 la diferència.

2.- Yeni Komanda, 6 punts, 14 gols a favor, 4 gols en contra, + 10 la diferència.

3.- Astro kids, 3 punts, 5 gols a favor, 14 gols en contra, -9 la diferència.

4.- CE. Nova Olivella Ferdolç, 0 punts, 3 gols a favor, 15 gols en contra, -12 la diferència.

'Pichichi'de la competició: Joaquin Modesti.

Equip menys golejat: Pico Pala TM., amb el seu porter, Marc Álvarez.