Gimnàstica

11 podis al Campionat d’Espanya absolut i nacional base GAM

L'equip de Via Olímpica del CG Vilanova. Eix

Del 19 al 23 de juliol es va celebrar al Pavelló Navarra Arena de Pamplona el Campionat d'Espanya Absolut GAF i GAM 2023 i el Nacional Base Gam.

El Club Gimnàstica Vilanova va participar amb 8 gimnastes, sis noies i dos nois, que van aconseguir un total de 11 Podis: 5 Ors, 5 Plates i 1 Bronze.

En Via Olímpica 1, Neus Massana es va proclamar Campiona d'Espanya, va guanyar l'Or a la classificació general i a Salt, Plata a Barra i a Terra. També participava en la mateixa categoria Ariadna Gol, 20ena. a la classificació general i 12ena. a Barra de 60 participants d'arreu d'Espanya.

En Via Olímpica 2, Ona Pons, va ser 7ena. a la classificació general, 5ena. a Terra i Paral·leles, 6ena. a Salt de 62 gimnastes.

En Via Olímpica 3, Gala Martínez va ser 3a. d'Espanya a la classificació absoluta general i Or a la classificació de Salt guanyant el títol de Campiona d'Espanya.

En Via Olímpica 4, Carlota Moreno es proclama Subcampiona d'Espanya a la classificació general i Campiona d'Espanya a Terra. Greta Jassanada conclou 4a. a la general Absoluta i 2ona. a la classificació de Paral·leles emportant-se així la Plata.

En Base 5 Gam, Oriol Garcia conclou 5è a la classificació general, guanyant l'Or a Salt i la Plata a Barra Fixe, enduent-se així el títol de Campió i Subcampió d'Espanya en aquests 2 aparells. En aquesta mateixa categoria l'Edgar Angel va finalitzar en 16ena. posició, aconseguint la seva millor marca a Salt amb un merescut 6è lloc.

Amb aquests grans resultats obtinguts a Pamplona finalitzem les competicions que es reprendran al desembre amb el Campionat de Catalunya de Clubs 2023.