Copa Catalunya Amateur

A la gran final

Els gols de Jota i Josele classifiquen al Sitges per jugar la final de la Copa Catalunya amateur

Celebració de l'UE Sitges A. Toni Muñoz

UE Tossa 0 – UE Sitges A 2

El rival a la final serà l'UE Sant Joan Atlètic de Montcada aquest dissabte a les 20’30 al camp del Sant Mauro.

Amb la pluja com a protagonista l’equip que entrena Toni Salido i Sergio Alcaraz es va imposar per 0 a 2 al camp del Tossa en un partit molt seriós i efectiu de cara a barraca. Els sitgetans es van mostrar molt sòlids, sabent aguantar el rival en una primera part en que els locals van intentar sorprendre, tot i això l’equip va aconseguir desequilibrar el partit a la recta final i aconseguir la històrica classificació a la gran final.

Un Sitges que es va sobreposar a les baixes de Doblas, Lebrero, Rio, Geri i Carlos Martínez així com la lesió de Saliou al minut 22 o la de Rovira als instants finals del matx.

Jugant però una primera part del tot igualada els dos equips van disposar d’arribades tot i que l’equip de Sitges s’acostava una mica més.

Van poder marcar els locals als inicis de la segona part però afortunadament amb poc encert, no va ser fins al minut 76 que Jota obria la llauna pel Sitges després d’una bona centrada de Martí des de la banda esquerra, amb el marcador en contra el Tossa donava un pas endavant ben definit per un Sitges molt ben col·locat per acabar de sentenciar en el darrer sospir en una contra que va culminar Josele que donava pas a la celebració dels jugadors sitgetans que malgrat els pocs dies de preparació es troben a les portes de fer història.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Alejandro Sacristán, Javi Lara, Saliou (Jota m. 22) Martí Mañé, Manuel Abalos, (Over Ramos 70) Alejandro Pascua, (Josele 60) Marc Martínez i Victor Morillas.