No va poder ser

L’UE Sitges perd la Copa Catalunya Amateur

Sant Joan Atl. Montcada – UE Sitges A . Eix

Sant Joan Atl. Montcada 2 – UE Sitges A 1

Alejandro Pascua avançava l’equip sitgetà al minut 5, però el Sant Joan Atl. Montcada més rodat remuntaven amb gols d’Omar i Marc Montejo al minut 25 i 70.

L’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz no van poder alçar la Copa Catalunya Amateur caient davant un Sant Joan Montcada que va saber reaccionar al magnífic gol d’Alejandro Pascua als primer cinc minuts de l’inici, amb un futbol de més control per acabar de la millor manera per ells la feina, donant la volta al marcador i emportant-se la Copa. Com manifestava el mateix Toni Salido al seu equip li va mancar potser unes de les millors característiques del mateix control, per la seva banda el Sant Joan Montcada amb un futbol pràctic van saber deixar sense espais un Sitges que malgrat donar la cara en tot moment es va veure superat per un equip que es va mostrar millor a la final.

El gol matiner de Pascua començava a despertar a un Sant Joan Montcada que a partir d’aquí molt compacte en defensa i amb un futbol buscant les bandes posaven a prova a un Sitges que al llarg del matx va tenir com millor home al seu porter, en Lucas Cajes, l’empat arribava de les botes d’un dels destacats d’ells, Musta, amb un molt bon passi d’un Omar Balde incansable, a la represa la incorporació de Geri així com els canvis que s’anaven fent des de la banqueta donaven més presència, sense gran ocasions Marc Montejo que es trobava amb una pilota al mig de l’àrea posava el que seria el definitiu 2 a 1 final, instants després l’expulsió de Martí Mañé deixava al Sitges amb 10, als instants finals però tot i això Josele en temps d’afegit va estar molt a prop d’empatar amb un xut que va sortir fregant la creueta.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Alejandro Sacristán (Over Ramos 68) Josele, Javi Lara, (Joan Serra 87) Jota, Martí Mañé, Manuel Abalos, (Ngom Serigne 46) Alejandro Pascua, (Geri 46) Marc Martinez, Shinonosuke, i (Victor Lebrero 78).