Tir amb arc

Nou podi per els arquers del Penedès

El Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell va competir amb dos arquers i les modalitats van ser la de Arc Longbow i la d'Arc Instintiu

Nou podi per els arquers del Penedès. Arquers del Montmell

Nou podi per els arquers del Penedès. Arquers del Montmell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest passat cap de setmana del 16 i 17 de setembre el CLUB DE TIR AMB ARC ARQUERS DEL MONTMELL, única representació penedesenca, ha participat en el  XLIV Trofeo Virgen del Pilar - XVIII Trofeo Ibercaja. Competició que s'han celebrat a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal La Granja de Saragossa organitzat per la F.A.T.A. (Federació Aragonesa de Tir amb Arc).

Una competició en la que hi participen clubs de tir amb arc d'arreu de l'estat espanyol amb esportistes de clubs de la Comunitat de Madrid, Castella - La Manxa, Castella i Lleó, Andalusia, País Basc, Galicia, Andorra, Aragó, València i Catalunya, amb una totalitat de més de 130 participants en diverses modalitats. Una vegada més la representació esportiva del Penedès va anar a càrrec del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell, habituals d'aquest torneig, que s'hi va presentar amb dos representants que van aconseguir de fer un podi i una setena plaça.

El Trofeo Virgen del Pilar és una competició en format de Round 1440, que consisteix en tirar 4 tandes de 6 series de 6 fletxes per sèrie, un total de 144 fletxes a dianes de diferents mides i diferents distàncies segons la modalitat i categoria de tir, sent el guanyador l'arquer que més punts obtingui a la finalització. 

El Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell, va competir amb dos arquers i les modalitats van ser la de Arc Longbow i la d'Arc Instintiu. Tant en les dues modalitats, en aquest torneig, la distància és igual, doncs totes les tandes van ser a 30 metres. El que si va canviar son les dianes doncs per Arc Longbow va ser una diana de 122cm., per a Arc Instintiu, la diana va ser de 80 cm. Les puntuacions a la diana van de 0 a 10 punts per fletxa.

En aquesta edició, el gran protagonista va ser l'intens calor i xafogor que va influir negativament durant tot el torneig, Després de 8 hores de competició, al finalitzar aquest torneig, el resultat dels Arquers del Montmell va ser:

- Jaume Montull Rué en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, ha obtingut la segona posició amb uns parcials en cada tanda de 243, 251, 263 i 223 que configuren un total de 980 punts.
  
- Maria Elisa Montserrat Batet, en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona, ha obtingut la sisena posició amb uns resultats parcials de 220, 215, 190 i 240, fent un total de 865 punts, millorant en 90 punts més que l'edició de l'any passat.

Destacar, una vegada més, la bona organització per part de la Federació Aragonesa de tir amb Arc, organitzadora del torneig, per totes les atencions rebudes i per aconseguir que tots ens sentíssim com a casa.

En definitiva, un nou podi pels nostres arquers, bons resultats tenint en compte el nivell de competitivitat, dificultat i exigència que requereixen aquest tipus de torneigs.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local