Derrota del Patí Vilanova a Sant Celoni

El partit es va decidir en el tram final

El Sant Celoni es va imposar al Patí  Vilanova per 2 gols a 1 en el primer partit de la Nacional Catalana Masculina disputat el migdia de diumenge al Pavelló Municipal de Sant Celoni.

Partit igualat davant un Sant Celoni que manté  el mateix equip que la temporada passada i cal recordar que va estar lluitant per l’ascens  pràcticament fins al final. És una formació que ofereix un hoquei directe, amb força física, poca elaboració i amb un tècnic -el M. Umbert- gat vell en l’hoquei que amb el seu estil sap marcar el tempos dins i fora de la pista.

El Vilanova, que no tenia a la banqueta a J. Costa, es va presentar amb el segon entrenador, Gerard Vergés, i va fer un partit correcte però amb poc encert davant la porteria contrària.

La primera part va estar força igualada, tal com demostra el resultat al descans d’empat a zero gols. Destacar que al voltant del minut 10 van assenyalar una targeta blava a López, i que la falta directa no la van transformar els locals, mentre el Patí va salvar els dos minuts d’inferioritat sense masses problemes.

En la segona part la tònica ha estat la mateixa i el partit s’ha decidit en els darrers 10 minuts quan Picanyol ha transformat en segona jugada una falta directa. El Vilanova ha posat tota la carn a la graella, davant un Sant Celoni que estava ben posicionat. Malgrat això Querol en el minut 19 empatava, però ha durat poc l’alegria vilanovina ja que un minut més tard Picanyol marcava el segon gol. A falta de poc més d’un minut el Patí no ha transformat una falta directa que li hagués donat un puntet.

C.P. Sant Celoni 2 - C.P. Vilanova 1

Pista.- Pavelló Municipal Sant Celoni

C.P. SANT CELONI: Cantador, Manent, Arévalo, Franquesa, Roma (cinc inicial) Leal, Folguera, Picanyol, Lesmes, Beal (p.s.). Entrenador: M. Umbert

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, Mudarra, López, Lecha (cinc inicial) Querol, Lalaguna, Martínez, Guell, Donoso (p.s.) Entrenador: J. Costa, G. Vergés

ÀRBITRE.- Srs. Lópèz Expósito i Q. Navales

GOLS: 1a part: Sense gols. 2a part: 1-0 Picanyol de FD (min 15),1-1 Querol (min 19), 2-1 Picanyol (min 20).