Debut poc somiat del Sitges a Primera Catalana

L’equip sitgetà cau derrotat per un Atlètic Vilafranca que li te la mida presa al Municipal d’Aiguadolç.

UE Sitges A – Fundació Atlètic Vilafranca . Toni Muñoz

UE Sitges A 0 – F. A. Vilafranca 3

Ni el més pintat de l’equip esperava caure com ho van fer en el seu debut a la Primera Catalana, és cert que els darrers resultats dels vilafranquins a Sitges avisaven que no seria gens fàcil l’enfrontament, els de en Toni Salido amb baixes significatives i jugant uns primers 45 minuts en que l’equip no estava en cap moment còmode, no trobant el seu espai al terreny de joc, disposant de la pilota més minuts els alt penedesencs així com el gol de Gabriel Salcedo al minut 11 del matx, resultat amb el que es va arribar al descans avisava que mol tenia que canviar el segon temps per poder capgirar la situació.

Amb més pressió a la sortida de la pilota i tapant més els espais el Sitges es trobava més còmodes, des dels primers instants de la represa van poder empatar al minut 64 amb remat de Victor Morillas que s’anava al pal, en un penal absurd en una contra de la Fundació Atl. Vilafranca l’àrbitre Victor Virgili que estava empaperant al Sitges amb targetes, mostrant 8 no dubtava gens i xiulava penal que el golejador Dani Saucedo no perdonava posant el 0-2 i la sentència, amb l’equip llançat una mica a la desesperada Nil Castell amb el seu gol deixava el definitiu 3-0 al marcador ja en temps d’afegit.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, Sacris, (Over Ramos 46) Josele, Javi Lara, Geri, Manu Abalos, (Juan Serra 46) Marc Martínez, Victor Morillas, (Mon Siggua 78) Kawanguchi i (Jota 62).

L’equip viatja aquest proper diumenge després de moltes temporades de no fer-ho al camp del Martorell amb l’objectiu de recuperar el perdut a casa.