El Samà femení no té el debut somiat

El SAF del nou Òscar Andreu no va poder superar el Sant Adrià (51-41) en un partit que van tenir dominat fins al tercer període

CB Samà – Sant Adrià. @iamdaniximenes

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) no va tenir el debut somiat en l’estrena de la  nova categoria que, amb mèrits i esforços, van assolir pujar la temporada passada. Les  jugadores d’Òscar Andreu, nou tècnic del primer equip femení, van perdre en el primer  partit de Supercopa Femenina contra el Sertrans Femení Sant Adrià per 51-41 al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs.

La dedicació de totes les jugadores el curs anterior amb Rubén Tenor al capdavant van  portar a obrir les portes d’una nova categoria. El primer dia de classe de les vilanovines  a la nova competició el van haver de passar fora de casa. L’afició no la van tenir a favor  i es van veure davant d’una grada rival.

Malgrat jugar a domicili, les bordeus van fer un bon inici de matx i van poder anar liderant  el marcador durant tota la primera part i minuts del tercer període. Les samistes van  dominar el rebot defensiu en un enfrontament on l’abundància dels punts no van ser els  protagonistes, ja que no es va llençar molt a cistella.

En el tercer quart, el partit va anar cap avall per part de les visitants. El Samà va perdre  la direcció de partit a causa de la lesió de Laia Torres, qui va patir un gran cop al braç i  es va veure obligada a ser substituïda. Això, sumat al poc encert, va fer que les locals  anessin anotant per posar-se, finalment, davant de les vilanovines en el marcador. Les  dinàmiques del matx van canviar i les jugadores d’Òscar Andreu es van veure superades  pel Sant Adrià.

El SAF no va debutar amb victòria en l’estrena a Supercopa Femenina i van sumar la  primera derrota de la temporada.