Handbol

Tornen amb força

Debut somiat del MGC mútua Ribes Sênior Femení en Plata contra un Onda que la temporada passada havia quedat en setena posició i que a casa només havia perdut 3 partits

Handbol Onda – MGC mútua Ribes Sènior Femení    . Ramón Stockli

Handbol Onda – MGC mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 1

Handbol Onda 23 - MGC mútua Ribes Sènior Femení 24

Dissabte, 16.09.2023, 19.00h / Pavelló Victor Cabedo / Onda (Castelló)

Les del Garraf van sortir a la pista amb el suport del Infantil Femení del Ribes que havia guanyat un triangular el mateix dia a Onda. Van animar a les jugadores de Gabi Daza amb tal intensitat que semblava que el Ribes jugava a casa. Un parcial de 0 – 3 en els primers minuts ja va indicar que hi havia possibilitats de donar la sorpresa. El bon joc col·lectiu de les ribetanes va ser contestat per jugades individuals de qualitat de les rivals. No acabava de retallar distàncies l'Onda i amb un 3 – 6 en el minut 14 el tècnic local va demanar temps mort. La defensa de les de Castelló es va tornar més contundent i dura. El MGC mútua Ribes fallava en atac i i cometia errors no forçats. El resultat va ser que l'Onda va retornar el parcial de 6 – 3 per a acabar la primera part amb el resultat de 9 – 9.

Partit igualat a l'inici de la segona part. Van arribar els millors moments d'Aina Gallart que va fer un partit molt complet i amb 3 gols seguits va contribuir al fet que les visitants es posessin 14 – 16 per davant (min. 39). L'Onda va contrarestar l'ofensiva ribetana sobretot gràcies a jugades amb la seva pivot Belén Saez que en total va marcar 8 gols.

Amb un 20 – 20 en el minut 51 l'entrenador local va demanar el seu segon temps mort. Els últims 9 minuts finals van ser d'alta intensitat i emocionants.

En 2 minuts l'Onda va marcar 2 gols (22 – 20). Amb 7 minuts per jugar, sense experiència en Plata i jugant fora de casa el partit se li posava molt costa amunt a les del Garraf. Les infantils i familiars del MCG mútua Ribes van pressionar des de la graderia de manera espectacular i li van donar ales a les seves Sèniors. Un parcial de 0 – 4 en els últims minuts (dos d'ells en inferioritat !) va decidir el partit a favor del Ribes. Va haver-hi jugades molt treballades per part de tot l'equip i molt bons moments de les germanes Hernández.

A 30 segons del final l'Onda va escurçar el resultat a 23 – 24 però ja no va tenir cap possessió més.

Eufòria en l'equip i aficionats ribetans per haver aconseguit els primers dos punts en Plata. Una victòria d'equip en el qual cada membre va saber complir a la perfecció amb el seu rol.

Esment a part per a la portera ribetana Roser Gonzáles que va tenir una actuació estel·lar i va fer que es desesperessin les rivals. Va parar un total de 22 xuts i va aconseguir un 50% d'efectivitat.

Pròxim partit el dissabte (19.45h) a casa contra el St Joan Despí A.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (7), Cristina Hernández (3), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (1), Laura Roldán (2), Joana Santiago (0), Alba Serrano (1), Maria Stockli (3), Aina Gallart (5), Paula Corrales (0).

Porteria:  Roser González (1)  / Efectivitat: 50%