Un bon inici

El gols de Ruben Monago, un en pròpia porta a la primera part així com el de Carles Arrive al darrer quart d’hora del partit donen els primers tres punts als sitgetans

CF La Granada 1 – UE Sitges B 3

L’equip d’Alex Villagordo jugant un partit molt seriós suma el primer triomf del campionat, els dos gols aconseguits a la primera mitja hora d’aquest enfrontament encara el que a la fi es feia realitat, demostrant en els darrers enfrontaments jugats al camp de La Granada que aquest Sitges s’ha trobat molt còmode causant magnífiques sensacions així com esgarrapant punts.

D’entrada l’equip va saber a la perfecció llegir el guió, el gol al primer quart d’hora de Rubén Monago li anava com anell al dit a un Sitges ben col·locat gràcies al fet d’anar per davant que li facilitava el seu joc, el gol en pròpia porta al 37’ del local Ferran Gonzalez feia que s’arribés al descans amb aquest 0- 2. Escurçava diferències el local Oscar Baca al 55, tot i això l’equip sitgetà en cap moment patia ja que es va mostrar molt disciplinat posant la cirereta al pastís un Carles Arrive que havia sortit a la segona meitat, al minut 72, el 1-3 final.

UE Sitges B: Enric Brunat, Edgard Benito, Pol Navarro, Alex Rodríguez, (Hugo Pavia 75) Josep, (Marc Silva 81) Rubén Monago, Gerard Fernández, Guillermo Fayos, (Marc Jornet 69) Alex Casañola, (Pau Junyent 75) Alex Lopez, (Javi Aroca) i Carles Arrive 69.

Les Cabanyes, que ve de guanyar a la Penya Jove, serà el proper rival del Sitges al Municipal d’Aiguadolç, l’hora d’aquest encontre aquest dissabte al punt de dos quarts de sis.