En la jornada de semifinals de la Supercopa d’Espanya d’Hoquei Patins que es disputa al Pavelló Olímpic de Reus els resultats han estat:

Semifinals dissabte 23 setembre de 2023

F.C. BARCELONA 11 - PARLEM C.P. CALAFELL 2

DEPORTIVO LICEO 5 - REUS DEPORTIU VIRGINIAS 3

En la primera semifinal el Barça ha golejat al Calafell en un partit sense història ja que la superiotitat blaugrana ha estat total. Al descans el marcador ja era de sis gols a zero.

En la segona semifinal el Liceo ha derrotat al Reus per 5 gols a 3 en un partit força igualat en el que els gallecs sempre han anat per endavant al marcador. La primera part ha finalitzat amb el Liceo guanyant per un gol a zero.

En el segon temps festival golejador amb el Reus empatant el marcador fins al 3 a 3, però dos gols liceistes els han portat a la final.