Ciclisme

El circuit municipal de ciclisme de Vilanova serà d'accés obert i gratuït a partir del 2 d'octubre

La instal·lació romandrà oberta de dilluns a dimecres de 20 a 22 hores, els divendres de 17 a 22 hores i els diumenges de 10 a 13 hores exclusivament per a bicicletes i patins en línia

El circuit municipal de ciclisme de Vilanova serà d'accés obert i gratuït a partir del 2 d'octubre. Ajuntament de Vilanova

El circuit municipal de ciclisme de Vilanova serà d'accés obert i gratuït a partir del 2 d'octubre. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A partir del dilluns 2 d'octubre el circuit municipal de ciclisme de Vilanova i la Geltrú serà accés obert i gratuït. L'objectiu d'aquesta decisió respon a la voluntat del govern municipal d'oferir més espais segurs per fer esport a la ciutat.

Pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de VNG, Miquel Angel Iglesias “creiem que és important aprofitar al màxim les nostres instal·lacions i alhora poder oferir més serveis a la ciutadana, en espais de qualitat i segurs per a la pràctica esportiva” El regidor ha recordat que hi ha un altre circuit urbà de ciclisme ubicat al polígon Cavigel que no resulta del tot segur “La freqüència de trànsit en aquesta zona de la ciutat ha crescut considerablement. Un fet que s'agreuja -  ha explicat - per la presència de camions de gran tonatge que fan maniobres per tal d'accedir a les naus industrials”.

Aprofitant doncs que el circuit de ciclisme no sempre està ocupat pels clubs que en fan un ús regular pels seus entrenaments, la instal·lació romandrà oberta de dilluns a dimecres de 20 a 22 hores, els divendres de 17 a 22 hores i els diumenges de 10 a 13 hores. L'espai està reservat exclusivament a l'ús de bicicletes i patins en línia.

Amb aquesta nova proposta s'amplien les possibilitats d'ús de la instal·lació municipal en l'àmbit popular, on es fan accions com Vilanova Pedala, en col·laboració amb la Unió Ciclista Vilanova, que té com a objectiu facilitar la iniciació o el retrobament amb la bicicleta de manera segura i en grup, o els entrenaments amb bicicleta de carretera. Aquesta última activitat està adreçades al col·lectiu de dones.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local