Handbol

Nervis en el MGC Mútua Ribes per jugar el primer partit de Divisó d’Honor Plata com a local

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Sant Joan Despí A  . Ramón Stockli

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Sant Joan Despí A . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 2

MGC Mútua Ribes Sènior Femení  21 - Sant Joan Despí A  21

Les jugadores del Garraf van sortir a la pista una mica accelerades amb imprecisions i pèrdues de pilota no habituals en elles. Tampoc ho va fer millor el Sant Joan Despí en aquesta primera fase del partit i el resultat va ser un intercanvi de gols per a arribar al minut 11 amb empat (7 – 7).

Les del Baix Llobregat van avançar la seva defensa i les locals es van sentir incòmodes. Les ajudes entre les jugadores visitants van començar a funcionar a la perfecció. Es tancaven els espais i la pressió era asfixiant. Quan les atacants ribetanes per fi trobaven un forat estava la portera rival que va parar un alt percentatge de xuts. Amb un 7 – 10 en el marcador el MGC Mútua Ribes va demanar temps mort però no va aconseguir incrementar la seva eficàcia golejadora. Mentre en els primers 7 minuts les locals havien marcat 7 gols, en els 20 minutos posteriors només van marcar 3. La primera part va acabar amb un 10 – 14 en l'electrònic. El treball defensiu de les ribetanes havia estat bastant eficaç i això deixava una certa esperança per a la segona part.

Lamentablement per a les locals la segona part va arrencar igual que havia acabat la primera, amb un Sant Joan Despí superior i les ribetanes a remolc. Va seguir la sequera golejadora de les jugadores de Gabi Daza que no van marcar el primer gol de la segona part fins al minut 38 (11 – 18). El Ribes ho va intentar tot; combinacions amb la pivot, jugades pels extrems i tirs de 9 metres, però amb poc èxit.

En el minut 45 es va arribar a la màxima diferència (11 – 23). Les visitants, amb el partit ja pràcticament guanyat, es van relaxar una mica i el MGC Mútua Ribes que mai es rendeix ho va aprofitar per a millorar el seu joc d'atac i reduir distàncies. Si en els primers 15 minuts de la segona part només s'havia marcat 1 gol, en els segons 15 minuts es van marcar 10. Bons minuts finals de la portera ribetana Paula Simó amb algunes parades espectaculars i de Naiara Aragó que va marcar 4 gols des de l'extrem esquerre.

Gabi Daza: “Un resultat que ha de ser un estímul per a continuar aprenent. La constància, humilitat i il·lusió per competir ens continuarà fent millor equip”.

Pròxim partit el dissabte (18.30h) a la pista del FH Sant Vicenç.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (3), Cristina Hernández (5), Kamila Rolón (2), Naiara Aragón (4), Anna Gargallo (1), Laura Roldán (0), Joana Santiago (0), Alba Serrano (0), Maria Stockli (2), Aina Gallart (4).

Porteria: Paula Simó / Efectivitat: 37%, Roser González / Efectivitat: 30%

Ramón Stockli

Handbol 1ª Catalana

Sant Joan Despí B 31 – MGC Mutua Handbol Ribes 24

Primer partit com a visitant del MGC Mutua Ribes i primera ensopegada a casa del Sant Joan Despí. Partit molt fluix dels ribetans que van tenir un bon Inici però, sense continuïtat.

Al contrari que la setmana pasada, el MGC va sortir amb molta intensitat en defensa, amb molta concentració i joc ràpid que va permetre fins a 7 recuperacions de pilota en els primers 10 minuts de partit, destacant les 4 seguides d’Obi anticipant al seu extrem i que va donar pas a un esperançador 3-6 al marcador.

L’entrenador del Sant Joan Despí es va veure obligat a demanar el primer temps mort i aquí van canviar les tornes. Del joc elèctric i ràpid que desplegaven els dos equips, els locals van passar a fer jugades llargues però precises i els jugadors ribetans van desaparèixer, més en atac que en defensa, i es va encaixar un parcial de 12-2. Sense idees en atac, sense ajudes i amb molta por per llançar, es va fer un 8 de 18 (44%) en llançament i només 3 de 9 des dels 6 metres. De les recuperacions, 10 en aquesta part, es va passar a 13 pèrdues de pilota. Resultat final de la primera part 15-8.

Encara hi havia esperança de remuntar per part del MGC Ribes però, calia un canvi d’actitud, que no es va produir. Minut 37 i avantatge dels locals 21-11. Petita esbroncada des de la banqueta per part d’en Guillem, alguns canvis i bona actuació a la porteria per part de l’Eric (14 aturades de 40, 35%), va donar esperança al minut 45, 24-19. Comentar que també va debutar Asier a la porteria amb el primer equip del MGC. I nou temps mort del rival i nou partit.

Joc més brusc, més travat i algunes errades arbitrals, va fer que en 10 minuts no es jugués a handbol, minut 55 i 26-20. Es va intentar fins el final però, no va poder ser, intercanvi de gols i aturades, i el final ja mencionat derrota per 31-24.

Destacar el bon partit de Obi en defensa, Eric a la porteria i Pol com golejador de l’equip.

Cal aprendre d’aquesta derrota per fer millor les coses i obtindrem grans resultats.

Ànims equip, junts aconseguirem els objectius.

Jugadors: Eric Lubiano (35% aturades), Asier Cadenas, Oriol Bàñez (2), Oscar Fernàndez (3), Marc Gallart (2), Pol Fernàndez (9), Víctor Fernández, Víctor Rubio, Ivàn Cantero, Noel Hernández, Francesc Mata, Obi Catalan (2), Iker Martínez (2), Ian Ramírez (1) i Pedri Noguero (3).

Proper partit, dissabte 30/09 a les 19:45 al nostre pavelló contra Canovelles.