El Samà femení suma la seva primera victòria

El SAF guanya el primer partit de Supercopa Femenina contra el Prat (53-59) amb  un final d’infart . Eix

El SAF guanya el primer partit de Supercopa Femenina contra el Prat (53-59) amb un final d’infart . Eix

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) troba la primera victòria en la recent categoria  ascendida, la Supercopa Femenina. Les jugadores d’Òscar Andreu van poder estrenar-se i van endur-se els primers dos punts del curs per 53 a 59 contra el CB Prat – Montibello al Centre Esportiu Municipal Estruch d’El Prat de Llobregat.

Les vilanovines van poder conèixer que és guanyar en una de les categories més exigents del bàsquet català i ho van fer en un pavelló entregat a l’equip local, on les samistes no van jugar a favor.

El partit va estar molt igualat. Les bordeus van començar amb bon ritme, on es va veure bé físicament a pista, però no es va reflectir en el marcador amb els pocs punts encertats a cistella. El Prat va anar anotant i va créixer durant la primera part, però en els darrers cinc minuts del segon període, el Samà va anotar des de la línia de triple per marxar amb quatre punts de diferència (24-28).

En el tercer quart, les vilanovines van canviar el tipus de defensa i van ser més agressives i intenses en tot el camp. Les blanc-i-blaves van anotar en el tir lliure i aprofitant les errades de les samistes van empatar el partit (42-42). La reacció de les d’Òscar Andreu va ser molt favorable i amb el caràcter de l’equip i quatre triples consecutius van poder  guanyar els primers dos punts de la temporada.

El SAF suma la primera victòria, però segueix en la part baixa de la classificació amb una victòria, dues derrotes i quatre punts. El pròxim partit serà contra el TGN Bàsquet ‘A’ a casa.

El Samà masculí coneix la primera derrota

El SAM perd el seu primer partit a Copa Catalunya contra el Sant Nicolau (76-66) davant una afició molt entregada

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) coneix la derrota en la nova categoria de Copa Catalunya. Els jugadors d’Adrià Piñol, amb la primera victòria a l’esquena la  setmana passada a casa, van encaixar el primer partit perdut el passat dissabte. Els vilanovins van sortir derrocats per 76 a 66 contra el CE Sant Nicolau ‘A’ en el Pavelló Màgic Lau de Sabadell.

Amb una estrena d’ensomnis en la recent lliga ascendida, els samistes no van seguir el  seu camí somiat i van conèixer la primera derrota de la temporada en una de les pistes més difícils d’aquest nou curs.

El pavelló local va ser una llauna de pressió pels bordeus. El matx va estar molt igualat pel que fa al plantejament, on els dos conjunts van voler tenir el ritme. Malgrat el mateix  objectiu, el Sant Nicolau, amb jugadors molt físics, van optar per marcar la pauta de l’enfrontament i establir un ritme alt. Van dominar en quasi tot el partit, on el Samà va intentar entrar, però a la segona part van fallar en encerts a cistella que va originar una extensa diferència que va donar la victòria als locals.

Amb aquesta primera derrota, el SAM baixa posicions en la classificació de Copa  Catalunya i es posiciona al mig de la taula amb una victòria, una derrota i tres punts. El pròxim partit serà contra el CB Tarragona ‘B’ a casa.