Cara i creu pels equips sènior del CH Ribes

MGC mútua Handbol Ribes A. Fany Gómez

Handbol - 1a Catalana / Jornada 3

MGC mútua Handbol Ribes A 29 - 23 CH Canovelles

El passat dissabte a la tarda el pavelló de Sant Pere de Ribes es preparava per rebre a l’equip local en un dels seus primers partits de la temporada dins la nova categoria aconseguida.

El MGC mútua Handbol Ribes A es va a trobar amb moltes ganes i il·lusió davant d’un nou repte i davant un rival desconegut fins al moment.

El partit es va iniciar amb un gol dels roig i negres al 3r minut de joc, després que l'equip visitant fallés diversos llançaments. Durant els primers minuts de joc, els vermells van tenir algunes ocasions de contraatac ben aprofitades que van fer pujar el marcador, tot i que també es van observar errors de defensa que van provocar que el CH Canovelles s’apropés per igualar els gols. Després d’un oportú temps mort demanat per l’entrenador ribetà, els jugadors van sortir a la pista amb una actitud més positiva pel que fa a la defensa, produint moltes pèrdues de pilota del rival. Tot havent-hi alguns errors de llançament, els del Garraf van aconseguir que els grocs només sumessin 3 gols als últims 15 minuts de la primera part, finalitzant aquesta amb un electrònic de 12-9.

La represa del partit es va iniciar amb molt bones vibracions per part dels roig i negres, amb la defensa més compacta i unes eficients aturades dels porters locals que van tornar a provocar  contraatacs. El MGC mútua Handbol Ribes A es va arribar a posar +7 al minut 40 (20-13). Durant els darrers minuts es va mantenir el alt ritme de joc i la barrera defensiva per part dels ribetans. El partit va finalitzar amb un marcador de 29-23.

Cal fer un esment especial als porters locals, els quals van aconseguir un bon percentatge d’efectivitat en aturades (35% a la primera part i 41% als darrers 30 minuts).

Pere Noguero va ser el màxim golejador del partit per part de l’equip local amb 7 gols.

Els ribetans descansen el proper cap de setmana, però tornaran amb més forces el següent per jugar a casa contra CH. Sant Esteve Sesrovires B.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Asier Cadenas, Iker Martínez, Marc Gallart (4), Víctor Fernández (1), Oscar Fernández (4), Victor Rubio (3), Obi Andreu (2), Pol Fernández (5), Pere Noguero (7), Uri Báñez (1), Ian Ramírez, Iván Cantero, Francesc Mata (1), Martí Monasterio, Noel Hernández (1).

Fany Gómez / Handbol Ribes

División de Honor Plata - Grup C / Jornada 3

FH Sant Vicenç 27 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 20

Poliesportiu Municipal Sant Josep / Sant Vicenç dels Horts

Igual que en la jornada anterior, el MGC Mútua Ribes Sènior Femení va lluitar i ho va donar tot en la pista, però no va poder superar a un rival superior. La qualitat i experiència de les jugadores del Sant Vicenç va dificultar molt el joc d'atac de les del Garraf. Van aguantar les visitants fins al minut 8 (4-4) però ja en el minut 11 amb 7-4 en el marcador Gabi Daza va haver de demanar un temps mort.

Les ribetanes mai es van desconnectar i gràcies a una bona feina col·lectiva i alguna acció de mèrit de Kamila Rolón van retallar distàncies fins a arribar al 10-9 en el minut 26. Temps mort del Santvi i esprint final per a clavar un parcial de 5-1 en els últims 4 minuts (15-10 al descans).

No va millorar l'atac ribetà en la segona part i es van assenyalar molts passius. La defensa patia amb els atacs dirigits per la millor jugadora del Sant Vicenç, Alba Almansa. El MGC Mútua Ribes volia però no podia i les locals van controlar en tot moment el partit. Es va arribar al minut 35 amb 18-11 en l'electrònic. Pèrdues de pilota i errors provocats per la pressió del Santvi feien impossible retallar distàncies de manera significativa. La diferència es va mantenir en tot moment entre 7 i 5 gols i el partit va finalitzar amb el resultat de 27-20.

Pròxim partit el dissabte (20.30h) a casa contra el OAR Gracia, subcampiones de la temporada passada.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (3), Cristina Hernández (1), Kamila Rolón (5), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (2), Laura Roldán (0), Paula Corrales (1), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Maria Stockli (2), Aina Gallart (4).

Porteria: Paula Simó / Efectivitat: 27%, Roser González / Efectivitat: 28%.